Rezultatul necropsiei „Baronului Luxului”: Au fost găsite substanţe interzise în corpul milionarului Constantin Dinescu

Medicii de la spitalul din Constanța au stabilit că milionarul Constantin Dinescu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Mai mult, bărbatul avea în sânge opiu și morfină. 

18 aug. 2020, 09:55
Rezultatul necropsiei „Baronului Luxului”: Au fost găsite substanţe interzise în corpul milionarului Constantin Dinescu

Pe 9 august, Constantin Dinescu (69 de ani) a fost preluat de un echipaj SMURD de pe Ambulanţa A2 şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Afaceristul a rămas internat în unitatea medicală până pe 15 august, când a murit.

Constantin Dinescu, supranumit „Baronul Luxului”, a petrecut în noaptea de 8 spre 9 august într-un club din Mamaia, conform informaţiilor publicate pe contul său de Facebook.

„Din primele informaţii, bărbatul, care ar fi suferit de afecţiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul Bucureşti, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator – resuscitat”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, conform Replica.

În urma testelor antidrog, în sânge i-au fost găsite două substanțe, notează sursa citată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă în cazul morţii suspecte pentru ucidere din culpă. 

Citeşte şi Tragedie în lumea mondenă! Fostul iubit al Mădăline Pamfile, Constantin Dinescu, a murit