Rică Răducanu a fost internat în salonul de la „Matei Balş” care a luat foc! Ce spune despre doctorii care l-au tratat

Rică Răducanu s-a luptat cu noul coronavirus, pe care l-a învins, iar acum este preocupat de starea de sănătate a soției, care se confruntă cu aceeași problemă. Fostul mare portar a fost internat chiar în salonul groazei de la "Matei Balș".

01 feb. 2021, 16:39
Rică Răducanu a fost internat în salonul de la „Matei Balş” care a luat foc! Ce spune despre doctorii care l-au tratat
Rică Răducanu

Rică Răducanu a dezvăluit recent că a fost internat, timp de 14 zile, la Spitalul „Matei Balș”, chiar în salonul 5, cel în care s-a produs incendiul care s-a soldat, până acum, cu șapte victime. „Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a spus Răducanu, pentru Antena Stars.

Rică Răducanu, internat în salonul groazei de la Matei Balş

Fostul mare fotbalist este acum mai preocupat de starea de sănătate a soției sale, chiar dacă și la el au apărut ceva complicații după perioada petrecută în spital. „Nevasta mea e încă la Matei Balș. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni”, a mai spus Rică.

Veşti de ultimă oră despre Rică Răducanu, internat cu Covid-19. „Băi, tată, e urâtă de tot!”

Răducanu a mărturisit că-i este foarte greu fără soția sa, mai ales că nici din punct de vedere al sănătății nu este foarte bine. „Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a spus Rică.

Rică Răducanu are peste 200 de meciuri la Rapid

Rică Răducanu a jucat în aproape toată cariera la Rapid (233 de meciuri), cu care a câştigat un titlu şi două Cupe ale României. Fostul portar a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare. A strîns 61 de selecții pentru echipa națională.