Rihanna blochează centrul oraşului. Trafic restricţionat în zona Pieţei Constituţiei unde vor avea loc concerte pe 14, 15 şi 17 august

Brigada Rutieră a Capitalei va restricționa traficul în Capitală în zilele de 14, 15 și 17 august în zona Pieței Constituției, unde vor avea loc mai multe concerte.

08 aug. 2016, 17:56
Rihanna blochează centrul oraşului. Trafic restricţionat în zona Pieţei Constituţiei unde vor avea loc concerte pe 14, 15 şi 17 august

„În zilele de 14 și 15 august 2016, între orele 12,00 — 1,00, se închide circulația rutieră pe Bd. Unirii, ambele sensuri, între Bd. I. C. Brătianu și Bd. Libertății și pe Bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite. În data de 17 august 2016, începând cu orele 14,00 până la ora 5,00 a zilei de 18 august, se închide circulația rutieră pe Bd. Unirii, ambele sensuri, între Bd. I.C. Brătianu și Bd. Libertății și pe Bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere. 

Rihanna va concerta la Bucureşti pe 14 august.

În perioada 8 — 21 august se restricționează traficul rutier pe banda III (adiacentă Pieței Constituției) a bretelei situate pe circumferința Pieței Constituției în zona Bd. Unirii.

De asemenea, în aceeași perioadă se va restricționa traficul rutier pe Bd. Libertății pe banda I de circulație a sensului de mers dinspre Bd. Națiunile Unite spre Calea 13 Septembrie.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri. Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă”, transmit polițiștii rutieri.


loading...