Rihanna se afla la Nisa în momentul atacului terorist. Concertul său de vineri a fost anulat

Rihanna avea programat vineri, 15 iulie, un concert pe stadionul din Nisa, însă evenimentul a fost anulat din cauza tragicului atentat de la Nisa, în care 84 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 18 au fost grav rănite.

15 iul. 2016, 06:56
Rihanna se afla la Nisa în momentul atacului terorist. Concertul său de vineri a fost anulat

Rihanna ar fi trebuit să concerteze pe stadionul Allianz Riviera, de la ora 21.00, şi se afla în Nisa joi seara, când şoferul unui camion a intrat în plin în mulţimea adunată să vadă focul de artificii organizat de Ziua Naţională a Franţei. Surse tmz.com au afirmat că forţele speciale au încercat ulterior atacului scoaterea artistei din oraş, în condiţii de maximă siguranţă.

Pe lângă concertul Rihannei a fost anulat şi Festivalul de Jazz de la Nisa, prevăzut să se desfăşoare în perioada 16-20 iulie, la Teatrul Verdure.

Într-o postare pe Instagram, artista de 28 de ani, care se află într-un turneu mondial, a scris: „Ca urmare a evenimentelor tragice de la Nisa, concertul meu din 15 iulie, de pe Allianz Stadium, nu se va desfăşura cum am plănuit. Gândurile mele către victime şi familiile lor„.

Următorul concert al Rihannei va avea loc duminică, la Frankfurt.