Rihanna, spectacol de zile mari alături de un grup de români. Pe unul l-a confundat cu „Suleyman Magnificul”. Imaginile s-au „viralizat” pe Internet – VIDEO

Rihanna e una dintre acele mai apreciate artiste din lume şi nu e de mirare de ce fanii ţin să facă poze cu ea atunci când o întâlnesc într-un loc public. Aflată într-un restaurant din Istanbul, artista i-a făcut o surpriză de proporţii unui român cu care a ţinut neapărat să facă o fotografie.

07 nov. 2021, 16:54
Rihanna, spectacol de zile mari alături de un grup de români. Pe unul l-a confundat cu „Suleyman Magnificul”. Imaginile s-au „viralizat” pe Internet – VIDEO

Rihanna a făcut un spectacol de zile mari într-un restaurant din Istanbul. În urmă cu două zile, celebra artistă a mers să ia masa, iar în acelaşi local s-a întâlnit cu un grup de români din Constanţa, aflaţi în vacanţă în Turcia.

La un moment, unul dintre români, Andrei Iacob, care este antrenor de tenis, a fost abordat la masă de o americancă, rugându-l să facă o poză împreună. Motivul? Tânăra a crezut că l-a întâlnit pe actorul turc Halit Ergenç, cel care l-a interpretat pe sultanul Suleyman, scrie Focuspress.

Chiar dacă şi-a dat seama c-a fost o confuzie, a vrut ca „sosia” lui Suleyman Magnificul să facă o poză şi cu prietena ei, nimeni alta decât Rihanna. Celebra artistă nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul.

foto: Focuspress.ro

Imagini inedite cu Rihanna într-un spectacol de zile mari alături de un grup de români, la Istanbul

Apoi, constănțenii au petrecut împreună cu Rihanna, cu care au și cântat împreună.

Citeşte şi: Barack Obama şi-a făcut public playlist-ul pentru vara lui 2021. Sunt 38 de piese, interpretate de Rihanna, Bruno Mars, Bob Dylan sau Jay-Z

Rihanna, în topul celor mai bogate artiste din lume

Rihanna a muncit mult timp pentru a-şi construi imaginea în lumea artistică, iar acum orice produs promovat cu ajutorul imaginii ei se vinde ca pâine caldă. De exemplu, Fenty Beauty este imperiul de produse cosmetice care i-a adus Rihannei încasări fabuloase.

Astfel, artista a ajuns pe locul al doilea în topul celor mai bogate femei din entertainment, după Oprah. În schimb, Rihanna ocupă primul loc în topul celor mai bogate artiste.

Averea Rihannei se ridică la 1,7 miliarde de dolari și, conform estimărilor celor de la Forbes. După lansarea parfumului ”Fenty”, veniturile artistei se vor rotunji, cel mai probabil. Rihanna a vorbit pentru prima oară despre acest statut într-un interviu acordat publicaţiei The New York Times.

”Este ciudat, deoarece este greu de acceptat faptul că am ajuns aici, mai ales când știu de unde am pornit. În același timp, mă simt bine să pot inspira băieți și fete care, la fel ca mine, vin din medii modeste, părinți imigranți sau care sunt, la rândul lor imigranți.”

Citeşte şi:Ce avere lasă în urmă Petrică Mîțu Stoian și cine îi moștenește toată agoniseala