Rinat Ahmetov, MESAJ DUREROS transmis lui Mircea Lucescu

Rinat Ahmetov, miliardarul ucrainean care este patronul lui Şahtior Doneţk, a luat o decizie drastică pe care i-a comunicat-o lui Mircea Lucescu.

17 feb. 2016, 09:05
Rinat Ahmetov, MESAJ DUREROS transmis lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a dezvaluit ca Rinat Ahmetov i-a transmis ca nu va mai investi nici macar un euro pana cand conflictul din estul Ucrainei nu se va incheia.

„Decizia luata este aceea de a nu mai transfera niciun jucator strain pe durata razboiului. Trebuie sa ma descurc cu jucatori crescuti in propria academie. Situatia noastra este dificila. Jucam la 1.000 de kilometri de casa… Avem unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, dar nu putem calca pe el deoarece a devenit spatiu pentru depozitarea ajutoarelor. Jucam toate meciurile din postura de oaspeti”, a sous Mircea Lucescu.

CITEŞTE ŞI Situaţie DRAMATICĂ pentru Mircea Lucescu în UCRAINA

„In Donetk razboiul inca exista si oamenii mor zi dupa zi, chiar daca presa din Vest nu mai este atat de interesata de asta. Sper ca politicienii sa opreasca aceasta nebunie si sa ajunga la un acord pentru incetarea razboiului deoarece oamenii obisnuiti sufera cel mai mult”, a mai spus Mircea Lucescu.

Sahtior a incercat in aceasta iarna sa revina la Donetk, insa conducerea regiunii a transmis ca acest lucru este posibil doar daca echipa se retrage din campionatul Ucrainei.