OLIMPIADĂ. Andreea Mitu şi Raluca Olaru s-au calificat în turul al doilea la dublu feminin

OLIMPIADĂ. Perechea română compusă din Andreea Mitu și Raluca Olaru s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis al Jocurilor Olimpice de vară ediția 2016, reușind să se impună în două seturi, 6-3, 6-4, în fața cuplului Timea Babos/Reka-Luca Jani din Ungaria.

08 aug. 2016, 05:45
OLIMPIADĂ. Andreea Mitu şi Raluca Olaru s-au calificat în turul al doilea la dublu feminin

OLIMPIADĂ. Andreea Mitu și Raluca Olaru vor avea ca adversare în următorul meci perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numărul 7, învingătoare cu 6-1, 6-2 în fața surorilor australiene Anastasia și Arina Rodionova.

În schimb, celelalte reprezentante ale țării noastre în această probă, Monica Niculescu și Irina Begu au fost învinse în meciul de debut, cu 5-7, 6-4, 6-3, de cuplul Chan Hao-Ching/Chan Yung-Jan din Taiwan.

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă surprinzător de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, duminică, în runda inaugurală a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Begu (25 ani, 31 WTA) a cedat după două ore și 4 minute de joc în fața unei adversare pe care a învins-o miercuri în sferturi la Florianopolis, cu 6-2, 6-4, apoi cucerind titlul la acest turneu WTA.

Begu a comis 7 duble greșeli în meciul cu Nao Hibino (84 WTA) și a reușit să pună în teren primul serviciu doar în proporție de 54%.

Hibino va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Andreea Mitu și Garbine Muguruza (Spania), numărul patru mondial. Monica Niculescu s-a calificat în turul al doilea la simplu, unde o va înfrunta pe rusoaica Svetlana Kuznețova.