RIPOSTA PDL. Predoiu: Nu ştiu ce mandat are Iohannis cum că noul partid se va numi PNL, dar al meu nu

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, susţine că preşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, nu a fost mandatat să anunţe că noul partid rezultat în urma fuziunii se va numi PNL.

28 iun. 2014, 13:05
RIPOSTA PDL. Predoiu: Nu ştiu ce mandat are Iohannis cum că noul partid se va numi PNL, dar al meu nu

‘Dl Iohannis a anunţat că e mandatat să informeze Congresul PNL cum că noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi … PNL. Doresc să îl anunţ pe dl Iohannis că nu ştiu ce mandat are, dar al meu nu’, spune Predoiu, într-o postare pe Facebook.

El subliniază că acest lucru trebuia negociat la momentul potrivit în Comisia bipartită de negociere PDL-PNL şi critică anunţul făcut de Iohannis.

Aceasta manieră de a purta discuţiile este incorectă. S-a stabilit că orice chestiune se va discuta şi negocia instituţional în comisie. Nu e corect să aflam de la televizor lucruri care se doresc a ne fi impuse. Regret şi dezavuez aceasta manieră care denotă lipsă de respect pentru parteneri. Cum spunea Vasile Blaga, ‘nu vom oferi PDL pe tavă‘ ‘, mai spune democrat-liberalul.

CONGRES PNL. Liberalii au votat FUZIUNEA cu PDL şi afilierea la PPE. Cum se va numi NOUL PARTID

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a declarat sâmbătă că PDL a acceptat ca partidul care va apărea în urma fuziunii dintre cele două formaţiuni să se numească PNL, iar Congresul a aprobat fuziunea acestora.

‘Eu, personal, sunt pentru fuziune. Sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL’, a spus Iohannis, la Congresul partidului