Riscul SILICOANELOR: Timp de ŞAPTE luni a avut un singur SÂN, după ce a plătit 4.000 de lire FOTO

O tânără din Marea Britanie a cheltuit 4.000 de lire pentru a nu mai arăta ca un băiat. Cu toate acestea, la scurt timp, unul dintre implanturi "i-a ieşit din piept", după ce organismul l-a respins. Timp de şapte luni, femeia a fost nevoită să trăiască cu un singur sân.

18 mart. 2013, 20:25

Lauren Yardley, în vârstă de 25 de ani, spune că purta cupa A înainte de implant şi DD după, în încercarea ei disperată de a nu mai fi luată în derâdere de cei din jur. Cu toate acestea, fericirea a durat doar două luni, după ce a descoperit că unul dintre sâni era tare la atingere şi siliconul începuse să îi iasă din el, potrivit The Sun.

Citeşte şi Româncele nu mai au bani de silicoane VIDEO

La control, doctorii au descoperit că organismul a respins implantul. Mai mult, în jurul pungii de silion s-a creat un ţesut dur, care împingea corpul străin în afara organismului, printr-o mică gaură lăsată de operaţie, rupând firele.
Din cauza acestor complicaţii, medicii au considerat că organismul are nevoie timp pentru a se reface. Astfel, ea a fost nevoită să trăiască pentru jumătate de an cu un sân mare şi unul mic, folosind materiale textile pentru a umple golul din sutien.

Citeşte şi Drama actriţei Eugenia Şerban. Vezi ce-a păţit după o operaţie de scoatere a silicoanelor

Nu mi-a venit să cred că implantul ieşea din sânul meu. Doctorii de la spital spun că nu au văzut ceva asemănător şi ar fi trebuit să fiu în şoc septic de la infecţie. Mă simt norocoasă, putea să fie mai rău„, a declarat femeia, în încercarea ei de a le explica femeilor din jur riscurile la care se supun în momentul în care doresc să îşi mărească sânii.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii înainte de a-ţi pune implanturi mamare

Cu toate acestea, ea spune că nu regretă implanturile, povestind că o dată cu mărirea sânilor i-a crescut şi încrederea în sine. În prezent, după ce doctorii i-au modificat implantul, femeia se roagă să nu păţească acelaşi lucru şi a doua oară.

Citeşte şi Drama unei mame! SILICOANELE i-au omorât copilul