Ritual de INIŢIERE în clanurile MAFIEI. Poliţia a confiscat o înregistrare VIDEO

Un ritual de iniţiere în celebrul clan mafiot Ndrangheta a fost surprins de poliţiştii italieni, care au făcut publică înregistrarea, după ce au arestat nu mai puţin de 40 de interlopi în timpul unui raid din nordul ţării.

19 nov. 2014, 09:02

Poliţiştii italieni au arestat 40 de interlopi, marţi, în nordul ţării, în urma unui raid. Oamenii legii au confiscat şi o înregistrare cu ritualuri de iniţiere în activităţile mafiote ale unui clan, potrivit România TV.

Înregistrarea care a fost confiscată de poliţişti era un ritual pentru iniţierea celor care intrau în teribilul clan mafiot ‘Ndrangheta:

„Repetaţi după mine: Jur să mă dezic cu totul până la a şaptea generaţie de orice organizaţie criminală recunoscută de mine până acum ca să salvez onoarea fraţilor mei înţelepţi”, aşa sună ritualul de iniţiere în mafia calabreză Ndrangheta, mai temută chiar decât cea siciliană.

Citeşte şi Imagini incredibile: Întâlnire secretă a Mafiei italiene, filmată pe ascuns VIDEO

În timpul ceremoniei, numită de mafioţi „jurământul otrăvii”, li se dau două alternative preferabile trădării:  „Este o pastilă de cianură, aşa că ori te otrăveşti, ori iei asta (n.r. – pistolul), care împuşcă. Dintre gloanţele trebuie să laşi măcar unul pe ţeavă. Ultimul este pentru tine”.

Scene care aduc aminte de celebra serie „Naşul” au fost filmate şi la o fermă, lângă lacul Como. Acolo, 50 dintre cei mai temuţi mafioţi s-au adunat ca să jure credinţă unei societăţi din interiorul mafiei cunoscută drept „Santa”. 

Imaginile surprinse de poliţişti au fost date publicităţii după ce au fost arestaţi 40 de interlopi, la capătul unei anchete ce a durat mai bine de doi ani.