Ritual de Luna noua in Sagetator! Cum sa onorezi Luna noua in semnul Arcasului, ultima din 2021!

Luna noua este o perioada excelenta pentru a de elibera de obiceiuri vechi si de a incepe rutine noi.

03 dec. 2021, 12:25
Ritual de Luna noua in Sagetator! Cum sa onorezi Luna noua in semnul Arcasului, ultima din 2021!

Luna noua in Sagetator vine sa sa te trezeasca la realitate, sa-ti faci planuri de actiune si sa treci la treaba. Cu prilejul Lunii noi in Sagetator, planteaza semintele si apoi lasa Universul sa actionize. Fii recunoscator pentru ceea ce ai, dar spera pentru mai mult.

Iata ce sa faci cand este Luna noua in Sagetator care sa te ajute sa iti indeplinesti dorintele.

1. Seteaza-ti obiectivele si spera spre mai mult
Al noualea semn al zodiacului, Sagetatorul este cautatorul, optimistul, filosoful, purtatorul de torta. Semn de Foc mutabil, Sageatorul este exploratorul. Este semnul care reprezinta intelepciunea, educatia inalta, gandirea diferita. Sagetatorul este Centaurul, jumatate om, jumatate cal, mereu in galop spre descoperirea adevarului.

Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize
Pentru amplificarea intentiilor tale, scrie-ti dorintele pe o hartie, aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara. Focul te va ajuta sa-ti purifici gandurile si sa iti dai o resetare in planuri.

2. Sarbatoreste atitudinea
Sagetatorul este ratacitorul nomad, aventurandu-se mereu in cautarea noilor orizonturi. Cu aceasta Luna noua poti sa vizualizezi ceea ce-ti doresti, asuma-ti riscuri si pregateste-te sa actionezi, indiferent de terenul pe care joci.

Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete
3. Detoxifiaza si exfoliaza
Luna noua este o perioada excelenta pentru a de elibera de obiceiuri vechi si de a incepe rutine noi. Nu exista un moment mai potrivit pentru a indeparta reziduurile decat Luna noua. Cand Luna si Soarele sunt in Sagetator este un moment prielnic sa incerci ceva nou si glorios.

4. Mediteaza
Cand este Luna noua in Sageator, meditatia si vizualizarea sunt obiceiuri pe care sa nu le ratezi. Concentreaza-te pe urmatoarele:

  • Mergi tot inainte
    Tinteste cat mai sus
    Nu renunta
    Viseaza cat mai mult
    Straluceste
    Seteaza-ti bariere de protectie
    Cauta oameni care sa tea jute in misiunile tale
    Fii constient de barierele si obstacolele care itis tau in cale pentru a le putea depasi.
    Si pentru ca Luna noua in Sagetator din 4 decembrie este insotita de eclipsa de Soare.
    Va prezentam in continuare si un ritual pe care il poti face pana in 21 decembrie 2021.

Pentru aceasta ai nevoie de: ustensile de curatare a aurei, felii de lamiae, batoane de scortisoara, frunze de dafin, rozmarin, salvie, menta, petale de flori (proaspete sau uscate), cuisoare, anason stelat, batoane de vanilie, ghimbir, flori de musetel, flori de lavanda, frunze de eucalipt, sare de mare, boabe de piper sau uleiuri esentiale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/z-newsletter/ritual-de-luna-noua-in-sagetator-cum-sa-onorezi-luna-noua-in-semnul-arcasului-ultima-din-2021/