Ritual de Luna nouă neagră în Taur – 19 mai 2023. Cum să-ți readuci pacea după haosul din portalul eclipselor

Pe măsură ce cureți spațiul, setează-ți propriile intenții în minte și concentrează-te în liniște asupra lor în timp ce cureți.

18 mai 2023, 11:31
Ritual de Luna nouă neagră în Taur – 19 mai 2023. Cum să-ți readuci pacea după haosul din portalul eclipselor

Luna Nouă din Taur din 19 mai 2023 aduce o vibrație stabilizatoare și de împământare în cerul cosmic. Putem folosi acest lucru pentru a crea un sentiment de securitate și ordine în viețile noastre, care poate fi binevenit după energiile haotice și transformatoare ale Eclipselor.

Acest ritual te va ghida să valorifici o parte din această energie de împământare. Se concentrează pe conectarea cu recunoștință și pe aducerea de pace și energii liniștitoare sufletului și împrejurimilor. Sper sa iti placa!

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Ritual de Luna nouă neagră – 19 mai 2023
Acest ritual se face cel mai bine în perioada 18-28 mai 2023

Vei avea nevoie de:

• Instrument de curățare a aurei la alegere

• Bol cu apă

• Flori

• Uleiul esențial preferat

• Lumânări

Ce ai de făcut
Acest ritual se face cel mai bine în perioada 16-28 mai 2023

1) Începe prin a curăța aura și spațiul folosind instrumentul de curățare ales. Începe întotdeauna cu aura și apoi treci la spațiu. Pe măsură ce cureți aura, asigură-te că stai cu picioarele pe pământ. Apoi recită această afirmație în timp ce miști instrumentul de curățare în jurul corpului tău.

„Îmi centrez energiile. Sunt centrat în ființa mea. Sunt una cu lumina și iubirea. Sunt una cu harul. Vă rog să curățați tot ce trebuie să plece. Vă rog să curățați și să curățați, astfel încât să mă simt ușor, astfel încât să mă simt puternic. Sunt un canal radiant de lumină. Sunt înrădăcinat și încă liber să mă avânt. Doar iubirea locuiește în interiorul meu”.

Pe măsură ce cureți spațiul, setează-ți propriile intenții în minte și concentrează-te în liniște asupra lor în timp ce cureți.
2) Aprinde lumânarea și pregătește toate ingredientele rituale: Pune câteva picături din uleiul esențial ales în apă. Amestecă ușor cu degetele. Apoi pune floarea în bol.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

3) Pune mâinile în jurul vasului cu apă și respirați adânc. Gândește-te la trei lucruri pentru care te simți recunoscător chiar acum. Simtei emoția fiecăruia. Observă orice rezistență pe care o poți avea atunci când permiți acestor sentimente să intre.

4) Acum, gândește-te la o schimbare recentă sau la ceva cu care te confrunți. Gândește-te doar la ceea ce te deranjează sau la orice te neliniștește. (Dacă ai mai multe lucruri, încearcă să alegi doar unul pentru a începe!) Stai în aceste emoții care apar vizavi de această situație.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.