Ritual de Lună plină albastră în Pești. Ce să faci ca să îți meargă bine până pe 10 septembrie 2023

Luna Plină în Pești sosește pe 30 august 2023 și este a doua Lună Plină din luna august, motiv pentru care este numită Lună plină albastră. De asemenea, se întâmplă să fie o Super Lună plină, ceea ce înseamnă că îi vom simți efectele mărite.

29 aug. 2023, 20:48
Ritual de Lună plină albastră în Pești. Ce să faci ca să îți meargă bine până pe 10 septembrie 2023

Această Super Lună plină albastră în Pești va lumina ceea ce a fost ascuns. Bagajele emoționale vor fi mutate și s-ar putea chiar să descoperim un nou spațiu care se deschide în viața noastră.

Vibrațiile energiei Peștilor, împreună cu faptul că aceasta este o Lună plină albastră, vor subția vălul și ne vor spori intuiția, făcându-l un moment puternic pentru munca rituală.

Acest ritual puternic de curățare este conceput pentru a funcționa în armonie cu energiile Lunii pline albastre a Peștilor. Încurajează o eliberare atât la nivel psihic, cât și emoțional.

Horoscop financiar. Şase zodii vor face bani frumoși până la iarnă. O singură zodie dă cu adevărat lovitura

Ritual ce Lună plină albastră – 30 august 2023

Acest ritual se face cel mai bine în perioada 25 august – 10 septembrie 2023

Vei avea nevoie:

• Instrument de curățare a aurei la alegere (de exemplu, bețișoare de plante uscate, bețișoare de lemn, clopoței, tămâie etc.)

• Meditație ghidată cosmică 7 raze (o poți încerca și pe aceasta)

• Bol mare cu apă umplut 1/3 din capacitate

• 1-2 căni de orez sau alte boabe/semințe (nefierte)

Ce ai de făcut
1) Ia  instrumentul de curățare a aurei preferat și, începând din partea de sus a capului, lucrează în jurul întregului exterior al corpului. Pe măsură ce cureți câmpul aurei folosind instrumentul ales, recită următoarele:

„Tot ceea ce nu mai susține cel mai înalt sine este curățat din corpul meu chiar acum. Mă eliberez de orice ciclu sau tipare repetitive care îmi împiedică creșterea. Mă eliberez de orice atitudine sau credință care mă ține blocat. Mă eliberez de orice greutate care nu mai este de purtat. Am stabilit intenția și știu că s-a făcut. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

2) Așază-te confortabil și începe meditația ghidată cosmică 7 raze. Această meditație va curăța și restabili corpul energetic.

3) Odată ce meditația este completă, stai cu vasul cu apă în fața ta. Ia un praf de orez sau orice cereale/semințe pe care le folosești și încarcă-le cu ceva de care dorești să te eliberezi. Poate fi mare sau mic, dar spune cu voce tare, de exemplu: „Eliberez judecățile pe care le-am pus asupra oricui în trecut”. Odată ce ai afirmat ceea ce eliberezi, aruncă orezul în vasul cu apă. Orezul va acționa ca o conductă, luând ceea ce ai eliberat din câmpul tău energetic. Apa acționează ca un purificator și va transmuta instantaneu orice energie pe care o eliberezi înapoi la o stare zero. Continuă acest proces până când se termină tot orezul. Și distrează-te cu el! Continuă să te provoci să eliberezi lucruri. Încearcă să faci cel puțin 10-15 lansări.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.