Ritual de Luna plină în Fecioară. Cum să profiți la maximum de energia Lunii pline a viermelui din 7-8 martie 2023

Luna Plină a viermelui va fi farul nostru, ghidându-ne prin toate energiile cosmice puternice care urmează să se dezvolte în următoarea perioadă.

07 mart. 2023, 12:09
Ritual de Luna plină în Fecioară. Cum să profiți la maximum de energia Lunii pline a viermelui din 7-8 martie 2023

Luna Plină în  Fecioară vine la începutul unei luni cosmice foarte aglomerate. Cu apogeul pe 7-8 martie 2023, Luna Plină a viermelui va fi farul nostru, ghidându-ne prin toate energiile cosmice puternice care urmează să se dezvolte în următoarea perioadă. Iată un ritual care să te sprijine ca să profiti la maximum de aceste energii!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2023: Zodiile care întorc bani cu lopata, au noroc pe toate planurile

Ritual de lună plină în Fecioară 7-8 martie 2023

Vei avea nevoie:
• instrumente de curățare a aurei la alegere (ierburi, tămâie etc.)

• o meditație Ho’oponopono

• un borcan cu apă de izvor sau filtrată

• 3 flori la alegere

• o bucățică mică de cristal de cuarț (opțional)

Ce ai de făcut:

1.  Începe prin a curăța aura și mediul în care faci ritualul. Pe măsură ce cureți aura, nu ezita să spui următoarele: „Mă curăț din cap până în picioare. Curăț trecutul, ca să pot crește. Curăț tot ce nu îmi mai este necesar. Curăț tot ceea ce nu mai este binevenit în spațiul meu energetic. Pe măsură ce mă curăț, îmi permit să visez. Energia mea crește. Inima mi se deschide. Sunt curat.”

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale

Pe măsură ce vă cureți spațiul, nu ezita să spui următoarele: „Curăță acest spațiu cu lumină și energie iubitoare. Toată energia care este densă și grea părăsește acum acest spațiu. Toată energia care provoacă dezordine, confuzie și copleșire se ridică de la fiecare perete, colț și ușă. Acest spațiu este curățat cu cea mai mare lumină. Acest spațiu radiază dragoste, bucurie și pace. Acest spațiu invită la calmarea minții, a corpului și a inimii.”

2. Asază-te confortabil și începe-ți meditația Ho’oponopono. Această meditație îți va curăța în mod natural aura, te va reconecta cu inima și te va ajuta să cureți orice resentimente persistente sau rușine care ar putea fi stocate în corpul tău.

3. După meditație, ia-ți borcanul cu apă de izvor și programeaz-o cu intenții iubitoare. Apa are o memorie și prin infuzarea apei cu o intenție, ajută la blocarea vibrației acelei intenții în apă. Iată un ghid, dar poți spune orice simți: „Program această apă cu intenția de a… Mulțumesc.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.