RITUAL SATANIC pe câmp. Animal inocent, sacrificat într-un mod MACABRU FOTO

Autorităţile din Marea Britanie au fost şocate în momentul în care au descoperit pe un câmp rămăşiţele unui mânz, sacrificat într-un mod macabru. Astfel, cabalinei i-au fost scoşi ochii, iar intestinele au fost înfăşurate în jurul gâtului, în timp ce organele genitale au fost tăiate. Mai mult, totul s-a întâmplat în mijlocul unui cerc de foc, într-o noapte cu lună plină.

26 iul. 2013, 08:22

Un cult satanic este acuzat de omorârea unui mânz într-un mod sinistru, în timpul unui ritual. Astfel, poliţiştii au găsit puiul de cal mutilat complet şi consideră că acesta era viu în timpul atrocităţii, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT! Părinţii i-au scos ochii cu lingura într-un RITUAL SATANIC VIDEO

Cabalina avea organele genitale, urechea dreaptă şi limba tăiate. Mai mult, ochii erau scoşi, iar intestinele înfăşurate în jurul gâtului. Bizar este faptul că avea unul dintre picioare vopsite în alb, ceea ce a dus la concluzia că este vorba de o ceremonie satanică.

Corpul animalului era înconjurat de un cerc de foc, iar capul era poziţionat cu faţa spre luna plină care a fost în noaptea respectivă. Mânzul a fost găsit de un călăreţ în cursul zilei de marţi, într-o zonă retrasă a Parcului Naţional Devon.

Citeşte şi Doi muncitori din Borneo, muşcaţi de o CREATURĂ CIUDATĂ, jumătate porc, jumătate urs

Se întâmplă lucruri ciudate din când în când, mai ales când este lună plină. Am găsit cercuri bizare în pământ, pietre folosite ca altare şi, din nefericire, animale mutilate„, a declarat Karla McKechnie, unul dintre ofiţerii de poliţie care investighează acest caz.