Ritualul care te ajută să îți îndeplinești dorințele. Ce să faci dacă vrei să scapi de problemele financiare. Lidia Fecioru: ”Așa funcționează”

Lidia Fecioru a vorbit despre o tehnică, despre care mulți nu știu, care îți poate îndeplini cea mai mare dorință, aceea de a avea o situație financiară perfectă! Iată ritualul care te va scăpa de orice problemă.

22 apr. 2024, 21:49
Ritualul care te ajută să îți îndeplinești dorințele. Ce să faci dacă vrei să scapi de problemele financiare. Lidia Fecioru: ”Așa funcționează”

Lidia Fecioru a vorbit despre tehnica care te poate aduce în fiecare zi mai aproape de cea mai mare dorință.

Citește și Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

Dacă nu știai, există o tehnică ce te va ajuta să-ți îndeplinești orice dorință, spune Lidia Fecioru.

Este vorba despre ritualul 369, care te poate aduce în fiecare zi mai aproape de lucrurile pe care ți le dorești în viață.

Specialista a dezvăluit pe larg ce trebuie să faci mai exact pentru a te bucura de aceste beneficii, dar și ce este important să eviți, pentru a nu te îndepărta fără să vrei de dorința ta supremă.

„E adevărat, există o tehnică, dar nimic nu se face atât de ușor, pentru că omul trebuie să se concentreze, pentru a face această tehnică. Se face o agendă mică și se scrie dorința de trei ori dimineața, de șase ori la prânz și de nouă ori seara și de fiecare dată de câte ori o scrii, de atâtea ori recitești dorința.

Noi suntem rodul gândirii noastre și atunci nu că dorințele noastre nu se îndeplinesc, se îndeplinesc doar că oamenii aud și spun „Am făcut și eu, dar nu mi s-a îndeplinit”, pentru că nu o fac cu toată conștiința”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D.

Să nu folosești niciodată negațiile

Motivul pentru care este nevoie să repeți această dorință este simplu, spune specialista.

Cu cât conștientizezi și crezi mai mult în ceea ce scrii pe caiet, cu atât începi să crezi și mai mult în faptul că se va împlini, lucru care te va aduce mai aproape de îndeplinirea sa.

„Noi trebuie să conștientizăm. De ce trebuie să repetăm dorința? Asta însemnă că-i dăm drumul informației foarte bine și clar, nu batem câmpii. Dacă vrei bani, trebuie să scrii inclusiv suma. Adevărul este că atunci când avem bani, dar spunem că nu avem, nici nu vom avea”, mai spune aceasta.

Mai mult decât atât, este foarte important să nu folosești niciodată negațiile, atunci când respecți acest ritual.

În acest fel nu faci decât să te îndepărtezi de visul tău și ușor, ușor, vei anula orice dorință.

Te-ar putea interesa și Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure în platoul Kanal D: „Nu sunt de acord! Mă scuzați, m-am lecuit”

„În multe situații așa funcționează (n.r. dorința trebuie să fie scrisă în mod afirmativ, fără negație), când scrii „nu vreau”, se anulează întreaga afirmație. Se spune că a vrea nu e rău și dacă și tinzi spre asta, se și primește, nu există.

Ni se dă exact atunci când avem nevoia cea mai mare. Tehnica asta e foarte importantă, pentru că noi ajungem în armonie cu universul. Multora li s-a îndeplinit dorința imediat, la câteva zile, altora deloc, altora li s-a îndeplinit la o lună”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.