Robert De Niro, încă fericit pentru că a devenit tată la 80 de ani. ”Când mă uit la ea, nimic nu mai contează”. Cum arată fetița marelui actor

Robert De Niro este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Recent, acesta a mărturisit ce momente de fericire trăiește de când a devenit tată pentru a șaptea oară! Actorul premiat cu Oscar şi iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Gia, în aprilie 2023.

21 feb. 2024, 14:54

Robert De Niro s-a destăinuit despre „bucuria” de a deveni din nou părinte, după ce anul trecut a devenit tată pentru a şaptea oară.

Actorul premiat cu Oscar şi iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinţii unei fetiţe, Gia, în aprilie 2023.

Citește și Doliu în familia lui Robert De Niro! Nepotului actorului, în vârstă de 19 ani, a murit

Deniro este considerat unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale. Marele actor a câştigat două premii Oscar înainte de a împlini 40 de ani: cel pentru cel mai bun rol secundar în 1974 în „Naşul, partea 2” şi cel pentru cel mai bun actor în 1981, datorită interpretării boxerului Jake LaMotta din „Raging Bull”.

„Este un bebeluş atât de adorabil. Atât de drăguţă”, a declarat actorul în vârstă de 80 de ani într-un interviu pentru People.

„Când mă uit la ea, nimic nu mai contează. Aşa că este o mare bucurie şi o uşurare să fiu cu ea în acest moment”, a declarat marele actor.

Actorul din ”Naşul, Partea II” şi ”Taxi Driver” a spus că ”totul pentru el când familia poate să fie împreună”.

Între 1976 şi 1988, actorul a fost căsătorit cu Diahnne Abbott şi sunt părinţii a doi copii, Drena, în vârstă de 56 de ani, şi Raphael, în vârstă de 47 de ani. În 1995, a devenit tatăl a doi gemeni, Aaron şi Julian, împreună cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

”Țoți se joacă cu ea”

Lista nu se oprește aici, mai ales că renumitul actor a fost foarte curtat în viața lui. De Niro a mai fost căsătorit cu Grace Hightower, înainte de a se despărţi în 2018, iar cei doi sunt părinţii lui Elliot şi Helen Grace.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: ”Toţi copiii se distrează foarte mult cu ea, chiar și nepoții”.

Câştigătorul a două premii Oscar a fost nominalizat pentru cel mai bun actor într-un rol secundar Oscar pentru rolul său în drama istorică ”Killers of the Flower Moon”, realizată de Martin Scorsese în 2023, potrivit CNN.

Ca răspuns la nominalizarea la Oscar, De Niro a declarat că ”nu te poţi gândi” la a câştiga, dar simplul fapt de a fi nominalizat este ”grozav”.

El a spus că „ar fi frumos” dacă partenera sa Lily Gladstone ar câştiga premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

„Simt că Lily are o şansă foarte bună să câştige”, a spus el, adăugând: ”Sper că se va întâmpla asta”.

Citește și Secretele bine păstrate ale lui Robert De Niro

În interviul său, De Niro a spus că îi place să lucreze, adăugând: ”Mă bucur să lucrez: Sunt pregătit să accept orice îmi oferă viaţa”.