Robert din Apărători, manea în memoria Reginei Angliei: „Dedic aceste cuvinte Reginei Elisabet Alexandra Maria: S-a-ndoliat Anglia/Că a plecat Regina”. VIDEO

Pe manelistul Robert din Apărători moartea Reginei Elisabeta a II-a nu l-a lăsat indiferent. Artistul a realizat un scurt clip pe care l-a postat pe TikTok şi în care interpretează refrenul unei manele compuse în memoria Reginei Angliei.

09 sept. 2022, 23:39
Robert din Apărători, manea în memoria Reginei Angliei: „Dedic aceste cuvinte Reginei Elisabet Alexandra Maria: S-a-ndoliat Anglia/Că a plecat Regina”. VIDEO

Manelistul dedică, totodată, melodia şi poporului britanic, greu încercat de dispariţia Reginei.

Robert din Apărători, manea în memoria Reginei „Elisabet Alexandra Maria”

Din partea mea, Robert din Apărători, cânt aceste cuvinte pentru Elisabet Alexandra Maria (Elizabeth Alexandra Mary este numele complet al suveranei – n. red.), Regina Angliei, câteva cuvinte special pentru toată Anglia, special din partea mea: 

S-a-ndoliat Anglia

Că a plecat Regina

Of, Regina Angliei

Puterea Europei

De când Regina a plecat

Şi Anglia s-a schimbat, Doamne”

@manele_records_official♬ original sound – MANELE RECORDS

Gluma sinistră făcută de Tzanca Uraganu după moartea Reginei Elisabeta a II-a! “Nu m-am înţeles la preţ şi nu mai m-am dus!”

Robert din Apărători nu este primul manelist care face referire la subiectul morţii Reginei Angliei. Tzancă Uraganu a încercat să fie spiritual referitor la acest subiect, dar nu i-a reuşit decât o glumă sinistră.

Citeste si Regina Elisabeta, glumă genială povestită de cel care a păzit-o timp de zeci de ani: „De 80 de ani stau aici şi n-am văzut-o pe regină” VIDEO

M-a sunat pe mine cineva din Anglia dacă pot să vin acolo să cânt la Regina Angliei, care a murit, dar nu ne-am înţeles la preţ şi nu m-am mai dus”, a spus Tzanca Uraganu, pe Tik Tok.

Reamintim că Regina Elisabeta a II-a a murit, joi după -amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani.

Moartea dragei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele”, a transmis, într-un comunicat oficial, fiul ei, Regele Charles al III-lea.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc, cel mai probabil, în cea de-a zecea zi de la decesul său, după cinci zile de priveghi. Înmormântarea Reginei va fi, conform tradiţiei, una de stat, o onoare rară rezervată în mare parte monarhilor. Funeraliile de stat vor avea loc la Westminster Abbey. Sicriul va fi purtat de la Westminster Hall într-o procesiune până la abaţie. Se vor păstra două minute de reculegere în toată ţara. După slujba de o oră, o mare procesiune ceremonială va însoţi sicriul până la Hyde Park, unde va fi transferat din trăsura cu tunuri în maşina funerară de stat şi va călători spre Windsor. După o procesiune prin Windsor, va avea loc o slujbă de înmormântare la Capela St George, Castelul Windsor, în timpul căreia sicriul va fi coborât în cavoul regal.

Citeste si Ce se ascunde în spatele ultimelor fotografii cu Regina Elisabeta a II-a în viaţă. Dezvăluirile făcute de fotograf