Robert Ionescu, regele TikTok-ului din România, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi arestat în Dubai: „Minciuni scornite de tiktokeri invidioşi pe mine”

Fost model de videochat, actualmente tiktoker de succes, Robert Ionescu a fost acuzat de şantaj şi înşelăciune. Acum, tiktokerul vine cu prima reacţie referitoare la aceste acuzaţii şi spune că nu sunt decât minciuni propagate de rivalii lui.

25 sept. 2022, 19:53
Robert Ionescu, regele TikTok-ului din România, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi arestat în Dubai: „Minciuni scornite de tiktokeri invidioşi pe mine”
Robert Ionescu, regele TikTok-ului din România, arestat în Dubai. Acuzat de şantaj şi înşelaciune, riscă ani grei de închisoare

Robert Ionescu, regele TikTok-ului, crede că cei care au răspândit aceste minciuni în spaţiul public sunt tiktokeri ca şi el invidioşi pe el pentru că face bani.

Nu este nimic adevărat, tot ce s-a speculat şi în presă, şi pe internet sunt doar nişte minciuni spuse de nişte alţi tiktokeri invidioşi pe banii mei. Vreau să lămuresc pe toată lumea pentru că şi mama mea a fost foarte îngrijorată eu fiind în Dubai, eu nu ştiu cum se pot lua nişte oameni după spusele altor oameni de pe online fără nicio probă.

Am auzit că sunt în puşcărie că am făcut nu ştiu ce înşelăciuni. Nu sunt arestat, nici poliţia nu m-a vizitat nu s-a întâmplat nimic, sunt doar nişte speculaţii şi nişte minciuni spuse de nişte oameni puţin bolnavi mintal„, este de părere Robert Ionescu.

@robertionescuangels😂😉 haters gonna hate

♬ sunet original – RobertIonescuAngel

Informaţia a fost făcută publică de Mădălin Feraru, un controversat tiktoker şi rival declarat al lui Robert Ionescu.

A fost arestat în Dubai, de FBI! Cred că o să-i dea drumul, o să-i pună câteva întrebări… Pentru înşelăciune, frate! Negresa aia mi-a scris mie în privat şi mi-a arătat toate actele pe care le avea împotriva lui, cum a obligat-o să se dezbrace la cameră şi apoi o şantaja că o dă la ea la firmă… Le filma şi le şantaja!”, a dezvăluit Mădălin Feraru într-un live pe TikTok.

Citeste si Câți bani face din Tik Tok Robert Ionescu în fiecare lună? Fost model de videochat, actualmente inventatorul expresiei “tap, tap, îngerașilor”, câștigă sume fabuloase din donații! Uite EXACT cât încasează

V-am spus că Îngeraş va ajunge la puşcărie? Ei, acum o să îi ia tot ce are, o să i se pună sechestru, probabil o să iasă şi o să mintă că nu a fost arestat, dar e arestat acum 100%, vă spun! Eu nu-i vreau răul, mă jur pe copiii mei, dar i-am spus, rezolvă-ţi problemele că am văzut actele! El nu m-a crezut, a crezut că zic la mişto. Asta este, păcat, nu se face aşa, vă jur! El credea că e glumă, păi, te joci cu poliţia americană, cu FBI-ul, eşti nebun la cap, eşti prost? Uite că te-a arestat!”, a mai precizat Mădălin Feraru.

Citeste si Robert Ionescu, regele TikTok-ului din România, arestat în Dubai. Acuzat de şantaj şi înşelaciune, riscă ani grei de închisoare VIDEO