Robert Negoiță dărâmă mitul „bordurilor” din Sectorul 3! „Noi, când ne apucăm să facem, facem! Bordură peste bordură am văzut și în Sectorul 1”

Robert Negoiță le răspunde celor care l-au criticat, de-a lungul timpului, pentru că a schimbat, în ultimii șase ani, bordurile de trei ori. În 2022 le-a schimbat din nou pe cele montate cu doar doi ani în urmă.

07 nov. 2022, 20:26
Robert Negoiță dărâmă mitul „bordurilor” din Sectorul 3! „Noi, când ne apucăm să facem, facem! Bordură peste bordură am văzut și în Sectorul 1”

Robert Negoiță a vorbit și despre problema bordurilor suprapuse din București și care e motivul pentru care a făcut astfel de lucrări.

„Noi când ne apucăm să facem, facem. În realitate, acum 10 ani când am ajuns primar, erau și la noi foarte multe borduri din astea cu etaj. Era bordură peste bordură, am văzut și în sectorul 1 și în alte sectoare. În realitate au făcut treaba asta din mai multe motive.

Să nu poate să se mai urce cu mașinile pe ele. Când le-ai pus una peste alta, când ating cu mașinile de ele, fiind scurte, le dislocă, după ce le-a dislocat încep să crească buruieni printre ele și dă un aspect foarte urât. Acum 8-9 ani, am dat al doilea rând de bordură jos și am pus o cămașă de beton. Este o soluție ieftină și rapidă care s-a dovedit în timp că nu funcționează foarte mult. După ne-am dat seama că sarea și cu înghețul le atacă și le distrug.

Citește și Robert Negoiţă anunţă ce grădiniţe de vară vor fi deschise în Sectorul 3 în iulie – august 2022

Am produs un model de prefabricat care se produce în fabrica noastră a Primăriei Sector 3. Sunt mai lungi și au o formă care protejează și mașina, și se protejează și ele. Nu mai sunt puse în condiții de oraș. Acestea sunt făcute în condiții de laborator în fabrica noastră, arată mult mai bine și au și rezistență mult mai mare.”, a mai spus Robert Negoiță, în cadrul podacstului EVZ-Play de pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

Primarul Sectorului 3, care mai e numit „Sectorul Verde”, a vorbit și despre cum reușește să aibă grijă de spațiul verde din sectorul său și la ce ar trebui să fie atenți și alți primari de sector.

„Primăria nu prea își face treaba pentru că tratamentele astea pentru copaci trebuie făcute. Noi le facem. De exemplu, noi dăm tratamente la  începutul anului săptămânal pentru că vrem să le protejăm proprii copaci. Este de scris cărți. Liniile STB sunt primele compromise pentru că STB  circulă în toate sectoarele.”, a declarat Robert Negoiță.

Citește și Sorin Grindeanu, dezamăgit de colaborarea cu Nicușor Dan: „Nu vrea metroul la Primăria București. Mi-am arătat deschiderea, dar pare că vorbesc de unul singur”