Robert Pattinson are un fetiş bizar. Vezi ce îl atrage la o femeie

Robert Pattinson a dezvăluit că are un fetiş "bizar" pentru mirosul natural al femeilor, şi a ţinut să precizeze că parfumurile scumpe nu reprezintă calea spre inima lui, conform starpulse.com.

15 oct. 2013, 10:26
Robert Pattinson are un fetiş bizar. Vezi ce îl atrage la o femeie

Nu este neapărat nevoie să se dea cu parfum. Îmi place cum miros oamenii. Este foarte ciudat şi sunt sigur că ţine de feromoni. Ne plac anumiţi oameni pentru că în subconştient ne place cum miros. Mi s-a părut întotdeauna interesant acest lucru„, a declarat actorul Robert Pattinson pentru revista portugheză Activa.

Acest interes pentru mirosul feminin se pare că l-a atras pe Pattinson la Kristen Stewart, aceasta declarându-se la rândul ei o fană a mirosului natural al actorului, scrie Agerpres.

„Îmi iubesc mult prietenul. Îi iubesc mirosul şi el iubeşte felul în care miros. Îi place să mă lingă la subraţ. Nu înţeleg de unde au oamenii obsesia de a scăpa de mirosurile naturale… nu mai are niciun rost dacă nu simţi mirosul persoanei iubite”, declara Kristen în 2012 pentru revista Vogue.

Mirosurile nu au fost însă suficiente pentru a-i ţine pe cei doi împreună. Kristen şi Robert şi-au încheiat în urmă cu 5 luni relaţia, după trei ani în care au fost împreună. În prezent, Robert Pattinson are o nouă iubită, şi anume fiica lui Sean Penn, Dylan Penn.