Vacanţă neconvenţională pentru Robert Pattinson şi Kristen Stewart. Fac turul Europei în rulotă

După ce au terminat cu seria Twilight şi au reuşit să-şi repună pe roate relaţia, Kristen Stewart şi Robert Pattinson se gândesc la vacanţa de vară, pe care o vor petrece asemenea multor familii cu dor de ducă: într-o rulotă.

27 mart. 2013, 12:53
Vacanţă neconvenţională pentru Robert Pattinson şi Kristen Stewart. Fac turul Europei în rulotă

Când îşi permit să-şi ia vacanţă, vedetele caută de obicei destinaţii exotice şi resorturi de lux, unde să îşi poată face liniştiţi toate poftele. Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au gândit însă la o altă modalitate de a-şi consolida relaţia: se vor îmbarca într-o rulotă şi vor porni într-un tur al Europei, împreună cu mai mulţi prieteni, scrie The Sun.

După ce anul trecut Robert şi Kristen s-au despărţit din cauza infidelităţii actriţei, care a avut o relaţie clandestină cu regizorul Rupert Sanders, cei doi s-au împăcat odată cu începerea campaniei de promovare a ultimei părţi din Saga Amurg. Anul 2013 a adus, însă, noi probleme în paradis, Pattinson având greutăţi în a trece peste infidelitatea brunetei care a întruchipat-o pe Bella Swan în Twilight. Din ianuarie, cei doi au fost din nou despărţiţi, însă în ultimele săptămâni se pare că au revenit la sentimente mai bune şi că sunt decişi să-şi acorde o nouă şansă.

Plecarea în vacanţa neconvenţională pentru două vedete de calibru nu are o dată fixă, urmând să aibă loc când Robert Pattinson va termina filmările la „The Rover”. Itinerariul gândit de Pattinson include Italia, Franţa şi Germania, însă în funcţie de timpul disponibil cei doi ar putea ajunge şi în alte ţări europene. Din gaşca cuplului Pattinson – Stewart ar urma să facă parte şi buna lor prietenă Katy Perry.