Robert Turcescu, prima reacţie: Intrarea mea în politică nu este sezonieră, ci un proiect pe termen lung

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a declarat că experiența de la aceste alegeri locale a fost una interesantă, adăugând că intrarea sa în politică nu este una sezonieră, ci va continua ca un proiect pe termen lung.

05 iun. 2016, 20:31
Robert Turcescu, prima reacţie: Intrarea mea în politică nu este sezonieră, ci un proiect pe termen lung

„A fost o experiență foarte interesantă, ea va continua. Intrarea mea în politică nu este una sezonieră. Cum am declarat încă de la început, e un proiect pe termen lung. Am descoperit în cadrul PMP o echipă extraordinară și oameni care, într-adevăr, vor să construiască o forță politică puternică. Eu știu foarte bine că lucrurile acestea nu se pot aranja peste noapte. Sunt lucruri de construit în continuare. Parcursul meu politic, odată început, va continua. Le mulțumesc tuturor bucureștenilor care astăzi au făcut efortul de a merge la vot, știu că a fost un efort văzând cifrele”, a afirmat Robert Turcescu într-o conferință de presă comună cu președintele PMP, Traian Băsescu, după închiderea urnelor.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Gabriela Firea 42,48%, Nicuşor Dan 29,82%, Cătălin Predoiu 12,03%, Robert Turcescu 6,86%