BOMBA ZILEI: ROBERT TURCESCU s-a căsătorit ÎN SECRET

Robert Turcescu s-a căsătorit duminică, informează România TV. Turcescu a decis să îşi unească destinele cu o tânără cu care are o relaţie de mai mult timp, într-o perioadă tulbure din viaţa jurnalistului, în urma deconspirării ca ofiţer acoperit.

28 sept. 2014, 12:28

Jurnalistul Robert Turcescu s-a căsătorit cu cea cu care are o relaţie de mai bine de un an în mare secret. Cei doi şi-au unit destinele la Primăria Sectorului 1.

Reporterii WOWbiz l-au surprins pe jurnalist cand cobora din masina personala, insotit de partenera de viata.

Cea care-i sta alaturi reputatului Robert Turcescu a capatat un statut deosebit. Incepand de duminică, frumoasa blonda este doamna Turcescu, iar marturie, pe langa informatiile unor surse, stau florile pe care le tinea in mana, dar si declaratiile cu substrat ale sotului ei.

Fostul realizator tv a marturisit ca iubeste si ca isi doreste un copil, iar cand a fost intrebat daca s-a casatorit, a raspuns cu un zambet plin de inteles.

„Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie„, a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

Robert Turcescu s-a iubit 10 ani cu artista Oana Sârbu, însă, la începutul acestui an, cei doi au decis să pună punct relaţiei.  Jurnalistul a fost şi căsătorit cu o femeie pe nume Corina Ilie, cu care are o fetiţă.

„Ideea mea de familie nu poate fi despartita de Corina si de Ioana. Corina e mama copilului meu si faptul ca intre noi nu mai e o relatie de iubire, este o relatie de amicitie, avem acest copil si continuam sa ne purtam ca o familie in momentul in care este in interesul copilului acest lucru”, declara Turcescu în urmă cu câţiva ani.

Moderatorul TV a fost surprins în luna iunie alături de iubita sa, într-un mall din Capitală. Cei doi nu s-au putut abţine în public şi s-au sărutat tandru în timp ce aşteptau să cumpere bilete la film.


loading...