Roberta Anastase: Obiectivul PDL nu trebuie să fie schimbarea echipei

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat că obiectivul democrat-liberarilor nu trebuie să fie schimbarea unei echipe cu alta, pentru că "realitatea demonstrează că atunci când s-a schimbat echipa Boc cu o altă echipă partidul nu a crescut, ci a scăzut cu 10 procente".

14 dec. 2012, 10:48
Roberta Anastase: Obiectivul PDL nu trebuie să fie schimbarea echipei

„Nu cred că obiectivul trebuie să fie schimbarea unei echipe cu alta pentru că realitatea demonstrează că atunci când s-a schimbat echipa Boc cu o altă echipă iată că partidul nu a crescut, ci a scăzut cu 10 procente”, a precizat Roberta Anastase înainte de şedinţa Colegiului Director al PDL.

Anastase a spus că democrat-liberalii se află în momentul de faţă într-o etapă a evaluării în care trebuie să analizeze rezultatele din fiecare organizaţie şi modul în care a decurs această campanie electorală. Afirmaţiile deputatului PDL vin ca urmare a vocilor din partid care solicită schimbarea conducerii partidului în urma rezultatelor dezastruoase înregistrate la alegerile parlamentare 2012.

Declaraţia Robertei Anastase a venit cu câteva minute înainte ca vicepreşedintii PDL Cristian Preda şi Sever Voinescu să-şi anunţe demisia din funcţiile de conducere ale partidului.

Înainte de începerea şedinţei Colegiului Director al PDL, liderul democrat-liberal Vasile Blaga a afirmat că partidul va rămâne unit, înlăturând speculaţiile privind o eventuală demisie a acestuia din cauza rezultatelor obţinute la alegerile parlamentare.

„Vom face o analiză serioasă a alegerilor, vom avea cinci puncte pe ordinea de zi, vom face o convocare a Consiliului Naţional de Coordonare şi a Convenţiei Naţionale a partidului. O să rămâneţi plăcut surprinşi. Partidul va rămâne unit”, a declarat Vasile Blaga înaintea Colegiului Director al PDL.

Sulfina Barbu afirma recent, că pentru a descoperi care sunt cauzele scăderii PDL în preferinţele electoratului, trebuie realizată o analiză la nivelul judeţelor.

Citeşte şi Oltean: Cezar Preda NU DEMISIONEAZĂ de la conducerea PDL