Roberta Anastase se mărită. Vezi ce sfaturi a primit pentru nuntă

Senatorul PNL Cristian Țopescu i-a urat, în cadrul dezbaterilor de la buget, casă de piatră Robertei Anastase și i-a atras atenția că există riscul ca numărul de invitați de la nuntă să crească în mod neașteptat cu cei care votează în favoarea puterii la buget, adică încă vreo 170 de persoane.

14 dec. 2011, 11:21
Roberta Anastase se mărită. Vezi ce sfaturi a primit pentru nuntă

Țopescu venise la microfon pentru a susține un amendament la bugetul pentru Ministerul Culturii, însă intervenția sa s-a referit la nunta apropiată a președintelui Camerei, Roberta Anastase.

”Acest buget a influenţat domenii importante, cum este cultura. Probabil România nu are nevoie de cultură. Banii reduşi de la cultură se vor duce probabil spre turism. Dacă turismul religios nu se mai face, vom face poate turism cultural la Pleşcoi sau la Ploieşti. De ce la Ploieşti? Pentru că am aflat din surse bine informate că, în curând, va fi acolo o nuntă ca în poveşti, după care domnişoara preşedinte va deveni doamnă”, a spus Țopescu.

În continuare, el i-a urat lui Anastase casă de piatră, dar și blândețe la modul în care conduce lucrările Parlamentului.

„Îi doresc viitoarei doamne preşedinte, care mă priveşte de sus cu un zâmbet demn de miss România, casă de piatră şi blândeţe în Parlament. Se spune că o femeie frumoasă nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare. Îmi permit o sugestie pentru viitoarea mireasă – să nu invite la nuntă 80 de prieteni şi apropiaţi fiindcă există riscul ca în loc de 80 să vină 170 de persoane. Ridic şi eu mâna, deşi nu o să fiu invitat la acea nuntă, pentru că persoanele invitate vor fi numărate prin ridicări de mâini”, a spus Ţopescu.

În schimb, Roberta Anastase l-a invitat să-și susțină amendamentul pentru care a venit la microfon și s-a arătat deranjată de faptul că viața sa personală a devenit subiect de discuție în plenul Parlamentului.

”În afara de a discuta despre viaţa mea personală de la microfon, fac apel la decenţă. Nu cred că ştiţi mai bine decât mine care îmi sunt planurile în viaţă sau câţi invitaţi o să am eu la nuntă sau la orice alt eveniment personal pe care o să îl am în viaţă”, a replica Roberta Anastase.