Robin Williams a murit. Mesaje din întreaga lume pentru îndrăgitul actor

Robin Williams a murit. Rude, personalităţi din industria de divertisment şi din lumea sportului, politicieni şi-au exprimat regretul la aflarea veştii despre decesul actorului Robin Williams, la vârsta de 63 de ani, în urma unei posibile sinucideri.

12 aug. 2014, 04:15
Robin Williams a murit. Mesaje din întreaga lume pentru îndrăgitul actor

Robin Williams s-a stins luni noapte. Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul „Shrink” (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său „care a făcut lumea să râdă şi să gândească”. „Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat”, a mai scris acesta.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: „Odihneşte-te în pace, Robin Williams! Nu pot să cred… condoleanţe familiei şi prietenilor!”.

Preşedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind „unic”. „Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic”, a spus Obama, adăugând: „A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Le-a oferit gratuit şi cu generozitate talentul său nemăsurat celor care aveau nevoie mai mult – de la trupele noastre din străinătate la cei marginalizaţi de pe străzi”.

„Nu, Robin, erai atât de iubit”, a scris actriţa Mia Farrow, în timp ce ciclistul Lance Armstrong a spus: „Îmi voi aminti mereu de tine ca de un prieten grozav. Te iubesc şi îmi vei lipsi groaznic”.

„Odihneşte-te în pace, Robin Williams. Este o pierdere atât de mare. A plecat dintre noi, dar nu va fi uitat niciodată”, a scris la rândul său pe Twitter actorul Morgan Freeman, iar Ringo Starr, fostul membru al trupei The Beatles, a adăugat: „La revedere şi Dumnezeu să te binecuvânteze, Robin Williams”.

 

Mai multe mesaje, pe mediafax.ro