Rochia de la Zara care a cucerit lumea. Costă doar 50 de lei şi a fost purtată şi de Kate Middleton FOTO

Kate Middleton, ducesă de Cambridge, a purtat o rochie ieftină achiziționată de la unul din magazinele companiei Zara și a apărut într-un clip postat pe Instagram în care mulțumea tuturor celor care au participat la o expoziție digitală de artă.

17 sept. 2020, 16:17
Rochia de la Zara care a cucerit lumea. Costă doar 50 de lei şi a fost purtată şi de Kate Middleton FOTO

Kate Middleton a cucerit milioane de internauți, care s-au grăbit să o laude pentru aparițiile sale. Nu puțini au fost cei care i-au remarcat ținuta: o rochie Zara verde, cu flori, care s-a epuizat imediat din stocurile magazinelor din întreaga lume, mai ales că prețul era unul foarte mic, sub 13 dolari, adică sub 50 de lei.

Kate Middleton a mai ales şi în trecut să poarte rochii Zara. Mai mult decât atât, ducesa este renumită pentru faptul că-și alege ținute la prețuri accesibile, care imediat devin adevărate repere în modă și pentru femeile care nu-și permit să cumpere haine scumpe.

Prima apariție într-o rochie Zara datează din aprilie 2011, când a purtat una de culoare albastră. Atunci ea și William se îndreptau spre luna de miere, așa că toată lumea era cu ochii pe ei. Faptul că a ales un brand relativ ieftin a impresionat foarte mult. Printre designerii preferați ai ducesei se numără Jenny Packham şi Alexander McQueen.