Rochia pe care nicio femeie nu ar trebui să o poarte de REVELION

Mai sunt câteva săptămâni până la Revelion, iar acest lucru nu are cum să nu ne facă să ne gândim la locația unde ne vom afla la trecerea dintre ani, la persoanele în compania cărora vom petrece, dar și care va fi ținuta cu care vom întoarce toate capetele.

30 dec. 2017, 13:18
Rochia pe care nicio femeie nu ar trebui să o poarte de REVELION

Orice femeie îşi doreşte să strălucească într-un outfit original, feminin și sexi, care să o ajute să iasă din anonimat. Din acest motiv, cele mai comune rochii sunt cele strălucitoare, dar și în nuanțe puternice. Iar trendurile se conformează: se poartă rochiile din paiete de Revelion, precum și cele în tonuri metalice.

Accesoriile sunt supradimensionate, iar plicurile trebuie să atragă toată atenția asupra noastră. Ce mai rămâne? Pantofii eleganți, părul perfect aranjat, dar și machiajul care să ne scoată din anonimat și care să ne sublinieze cele mai frumoase trăsături.

Dacă deja te-ai gândit la ținuta de Revelion, află că un anumit model de rochie trebuie neapărat evitat la acest eveniment.

De Revelion trebuie să eviți să porți rochia scurtă și decoltată. Acest model îți conferă un look vulgar și dezvelește mai mult decât este nevoie la un astfel de eveniment, de o simbolistică aparte. De Revelion, trebuie să strălucești cu o ținută elegantă, nu cu o rochie care, de cele mai multe ori, se poartă în club.

Mai mult, acest model te va împiedica să te bucuri de eveniment, deoarece îți va limita libertatea de mișcare. În timpul dansului trebuie să ai mereu grijă să nu faci un pas greșit, dar și să nu te apleci foarte mult. Îndeosebi atunci când decolteul este adânc, până și ridicarea unui pahar de pe masă se transformă într-o adevărată corvoadă.

Vezi care sunt cele mai potrivite ţinute pentru Revelion pe divahair.ro