ROCSANA MARCU, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu procesul de ZECI DE MII DE EURO

Rocsana Marcu este hotărâtă să câştige procesul cu Antena Group. Fosta prezentatoare TV s-a simţit nedreptăţită şi a acţionat trustul în judecată pentru a-şi recupera daunele.

05 feb. 2018, 17:19
ROCSANA MARCU, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu procesul de ZECI DE MII DE EURO

Rocsana Marcu nu dă înapoi în procesul cu trustul Intact. Reprezentanta legală a Rocsanei Marcu, avocata Ramona Aldea, a dezvăluit în ce stadiu se află procesul, dar şi faptul că daunele cerute de vedetă se vor majora. Iniţial, vedeta a solicitat daune în valoare de 10.000 de euro, care reprezentau salariul pe două luni.

Rocsana Marcu, devastată după ultima relaţie. „Mă excita intelectual, dar…”

„Procesul se află în plină procedură de regularizare pentru stabilirea unui termen de judecată. În acest timp, clienta noastră, Rocsana Marcu, poate participa şi la alte emisiuni, ca şi colaborator, pentru că a intervenit de drept, în mod tacit, întreruperea colaborării cu Antena Group. Da, bineînţeles că daunele se vor mări, în funcţie de perioada în care se va stabili procesul. Cresc sumele de la o zi la alta, valoarea daunelor va fi reactualizată la data în care instanţa va stabili data procesului sau atunci dacă se va primi un răspuns din partea Antena Group”, a declarat Ramona Aldea pentru Cancan.

ROCSANA MARCU nu mai apare la TV. Motivul pentru care a luat această DECIZIE

Ramona Aldea spunea la sfârşitul anului trecut că blonda a fost înlocuită fără a fi anunţată de reprezentanţii Antena Group că-şi doresc să încheie colaborarea cu ea: „Ea nu a putut să-şi manifeste intenţia de a putea contracta cu o altă televiziune. Este normal, televiziunile îşi cunosc fiecare starurile sau vedetele şi tu, ştiind că tu eşti încadrată într-o anumită grilă a unei anumite emisiuni, nu abordezi… Şi nici nu ar fi putut pentru că asta ar fi făcut scadentă în mod automat plata acelui prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro.  (…) Exista un contract de prestări artistice şi cesiunea dreptului de autor. Contractul de colaborare între Rocsana Marcu şi INTACT GROUP nu s-a încheiat, acesta încă produce efecte juridice”.