Rocsana Marcu cere despăgubiri de 10.000 de euro Antenei 1. Care este MOTIVUL

Rocsana Marcu a fost concediată de Antena 1 cu trei luni în urmă, iar acum a dat în judecată postul Antena 1 şi solicită să primească daune de 10.000 de euro pe motiv că i-a fost reziliat abuziv contractul de muncă.

15 nov. 2017, 15:49
Rocsana Marcu cere despăgubiri de 10.000 de euro Antenei 1. Care este MOTIVUL

Rocsana Marcu şi-a surprins fanii în luna august, când şi-a anunţat prietenii virtuali că a renunţat la colaborarea cu Antena Stars pe motiv că planurile ei nu mai coincid cu cele ale conducerii postului. Nu a dat prea multe detalii cu privire la decizia sa de a părăsi grupul Intact Media. La momentul respectiv, Rocsana Marcu prezenta emisiunea mondenă Agenţia VIP, alături de Adriana Bahmuţeanu şi Cristian Brancu.

ROCSANA MARCU nu mai apare la TV. Motivul pentru care a luat această DECIZIE

Cancan scrie că vedeta a fost, în realitate, concediată de conducerea postului de televiziune. Acum celebra prezentatoare ar căuta să se răzbune. După ce a fost înlocuită din emisiune, Rocsana Marcu, care susţine că şefii i-au reziliat abuziv contractul de muncă, cere despăgubiri de 10.000 de euro.

ROCSANA MARCU s-a logodit. Le-a arătat tuturor inelul în direct: „Mi l-a dat recent…”

„Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor trei ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Antenei Stars, dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi. Iar viitorul sună bine!”, a postat Rocsana Marcu, în august, pe Facebook.