Rocsana Marcu, înşelată de bărbatul în care avea încredere oarbă. A aflat din greşeală

Rocsana Marcu le-a cerut judecătorilor, în urmă cu câteva zile, să anuleze actul de vânzare-cumpărare al unei maşini, după ce a constatat că bărbatul care i-a vândut autovehiculul a minţit-o cu privire la starea tehnică a acestuia.

03 iun. 2016, 07:51
Rocsana Marcu, înşelată de bărbatul în care avea încredere oarbă. A aflat din greşeală

„M-am dus în service, iar acolo, după un control, am fost întrebată de ce am cumpărat o maşină cu peste 300 de mii de kilometri la bord. Eu, nu şi nu, că nu are atât de mult. După aceea am aflat că se umblase la kilometraj. Acum îmi vreau banii înapoi. I-am făcut şi plângere la poliţie pentru înşelăciune”, a mărturisit Rocsana Marcu, potrivit spynews.ro. „L-am sunat, dar a fost degeaba. Cred că şi-a schimbat numărul de telefon”, a continuat Rocsana.

Citeşte şi Rocsana Marcu, dezbrăcată pe internet. Vedeta a fost la masaj thailandez, iar pozele s-au scurs online

Nu este primul proces în care este implicată vedeta. În urmă cu câteva săptămâni, societatea vedetei a deschis un proces împotriva firmei lui Florin Petrescu, alias Axinte, cunoscut actor de comedie. „L-aş fi dat în judecată şi dacă era vorba de un leu. Am cântat în aproape treizeci de oraşe anul trecut, din august până în noiembrie, în fiecare weekend, şi are să îmi dea şi acum aproape două mii de euro”, ne-a mărturisit artista. În aceeaşi situaţie, potrivit surselor noastre, sunt şi alţi artişti. Mai mult, unii dintre aceştia vor să-l dea pe Axinte pe mâna procurorilor pentru că, spun ei, are obiceiul să lucreze „la negru”.