Rodica, o asistentă medicală, mamă a doi copii, a fost ucisă de un șofer beat care depășea o coloană de mașini

Sfârșit tragic pentru o asistentă medicală de doar 45 de ani din Satu Mare. Rodica Pal a murit într-un cumplit accident provocat de un șofer mort de beat. În urma acesteia au rămas soțul, care este un fost politician, și doi băieți mici. Zeci de mesaje de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

23 ian. 2023, 09:12

Un accident cumplit din localitatea Vama din Satu Mare a distrus familia fostului politician, Mircea Pal. Mașina condusă de soția sa, Rodica Pal, o asistentă medicală din județul Satu Mare, mamă a doi copii, a fost izbită de un autoturism condus de un șofer beat din localitatea Vama. Din nefericire în ciuda manevrelor de resucitare Rodica nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu din Brașov și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan

”La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe Drumul Național 19, în localitatea Vama.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie de 45 de ani, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 45 de ani”, a transmis Poliția.

Șoferul care a produs accidentul, un bărbat de 35 de ani, a fost testat cu cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, și dus apoi la spital pentru a i se preleva probele biologice. Acum este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, șoferul care a provocat accidentul din localitatea Vama a fost reţinut pentru 24 de ore

Citește și: COD RUTIER 2023. Cât este amenda în 2023 dacă nu îţi funcţionează un far de la maşină

Rodica Pal era asistentă medicală și era foarte apreciată în comunitate. De altfel, imediat după aflarea veștii tragice pe rețelele de socializare au curs sute de mesaje de condoleanțe.

Rodica a lăsat în urmă un soț îndurerat și doi băieți mici.