Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! „Ce faci, mamă, dormi?”

Rodica Popescu Bitănescu, 81 de ani, a povestit ]n cadrul unei emisiuni de televiziune prin ce situația a trecut acum mulți ani de zile. Celebra actriţă a afirmat că toți colegii de la teatru "veneau și mă păzeau, că și-au dat seama că pot să mor".

13 mai 2020, 20:15
Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! „Ce faci, mamă, dormi?”

Rodica Popescu Bitănescu a făcut mărturisiri incredibile alături de soțul ei, Mircea Bitănescu, cu care e căsătorită de peste 40 de ani.

SCANDAL între Cezara Dafinescu şi Rodica Popescu Bitănescu. Află ce au de împărţit cele două actriţe

Actrița a relatat o situație de care foarte multe persoane se pot lovi, și anume excesul de cafea. Nu a băut doar două sau trei cafele, ci a băut nu mai puțin de nouă când se afla într-o deplasare la Zimnicea, cu teatrul.

„Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele. Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră. După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău”, a rememorat Rodica Popescu Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu, topless pe scenă. „Erau numai bărbaţi în jur, a fost frumos”

„Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. „Nu, nu, stai la masa, Rodica!”. Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis: „Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…”. Şi m-am dus la hotel şi m-am întins. Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor. Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: „Ce faci, mamă, dormi?”. Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: „Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!”, a mai povestit Rodica Popescu Bitănescu.


loading...