Rodica Popescu Bitănescu, motivul din cauza căruia nu a păstrat nicio fotografie: „Mie îmi fac rău, nu suport trecutul”

Rodica Popescu Bitănescu este mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de viaţă, însă, puţini ştiu ce viaţă crudă a avut actriţa. 

23 oct. 2017, 16:54
Rodica Popescu Bitănescu, motivul din cauza căruia nu a păstrat nicio fotografie: „Mie îmi fac rău, nu suport trecutul”

Intr-un interviu pentru revista „Taifasuri”, actrita a dezvaluit ca a fost nevoita sa isi ingrijeasca mama timp de 7 ani, apoi fratele, bolnav de leucemie, si de fiecare data cand credea ca a ajuns la capatul puterilor, a doua zi o lua de la capat

„Mama a fost imobilizata la pat sapte ani si m-am ocupat de ea pana la sfarsit. La fel a fost si cu fratele meu, care a avut leucemie si a murit in 2003. Toate aceste lucruri m-au marcat. Toti avem momente de singuratate si, uneori, din prea multa dorinta de a face ceva, avem senzatia ca am ajuns la limita. Dar a doua zi o luam de la capat. E greu sa vorbesti despre parinti, despre duiosia lor, despre stangacia lor uneori comica si lacrimile deseori exasperante. Numai atunci cand parintii dispar amintirile si remuscarile noastre ii inconjoara cu aureole si ii transforma in sfinti. Doar dragostea ramane”, a povestit Rodica Popescu Bitănescu.

A aparut in zeci de spectacole si in zeci de piese de teatru, fiindu-i greu sa se ascunda de aparatele de fotografiat. Surprinzator, actrita nu pastreaza fotografiile facuta pentru ca „traieste in prezent”.

„Eu sunt o persoana care traieste in prezent, nu ma uit la ce am facut in trecut. De aceea eu nici nu am fotografii. Eu am rupt tot. Nu ma intereseaza teancurile de fotografii. Eu am amintirile in cap. Apoi, mie fotografiile imi fac foarte rau, nu suport trecutul, imi face foarte rau. Pentru ca am niste amintiri pe care nu le suport, am un trecut dureros, familia mea a trecut prin multe necazuri, pentru ca s-au schimbat multe regimuri. Nu vreau sa-mi aduc aminte, ma intristeaza. Dar vreau sa stiti ca despre toate aceste lucruri am scris in cele cinci piese de teatru semnate de mine. Toate sunt comedii si, culmea, la aceste lucruri triste si tragice lumea rade. Este fantastic! Intotdeauna lumea se amuza pe seama necazurilor altora. Cu aceasta ocazie vreau sa va spun ca eu nu am nici pagina de Facebook si nu cred ca o sa-mi fac vreodata”, a mai povestit actrita Rodica Popescu Bitanescu in studioul „Adevarul Live”.

Citeşte şi Stela Popescu suferă de o boală de care nu ştia nimeni. A dezvăluit totul în cartea sa de bucate