ROLAND GARROS 2017. Cum şi-a petrecut Simona Halep ziua de dinaintea finalei

ROLAND GARROS 2017. Simona Halep și Jelena Ostapenko, vineri a fost o zi liberă, înaintea meciului pentru trofeu, programat sâmbătă, de la ora 16:00. După conferința de presă, Halep s-a dus să urmărească "pe viu" semifinala masculină dintre Stanislas Wawrinka și Andy Murray.

09 iun. 2017, 13:37
ROLAND GARROS 2017. Cum şi-a petrecut Simona Halep ziua de dinaintea finalei

ROLAND GARROS 2017. După conferința de presă de vineri, care a prefaţat finala, Simona Halep a mers la semifinala masculină dintre Stanislas Wawrinka și Andy Murray, pe care a urmărit-o alături de Ion Țiriac, Nadia Comăneci și antrenorul ei, Darren Cahill.

Citeşte şi Simona Halep şi Jelena Ostapenko au fost partenere la dublu. Totul s-a terminat când letona a lovit-o pe Simona în ureche

Azi e altă zi. Ieri a fost una extraordinară, dar azi încerc să mă relaxez. Bineînțeles că am emoții, dar e un sentiment frumos. Aștept să joc, pentru că va fi mai bine. E bine că am dormit foarte bine și sunt proaspătă. Sunt gata și vom vedea ce va fi„, a spus Simona Halep, la conferința de presă de vineri.

ROLAND GARROS 2017.  „Știu că lovește mingile puternic. Mă aștept ca meciul să fie similar cu cel pe care l-am avut împotriva Karolinei Pliskova. Va fi același plan, dar eu mă concentrez asupra mea, nu pe ea. Trebuie să fiu în joc, să mă concentrez și să mă mișc foarte bine„, a adăugat Simona Halep.