ROLAND GARROS 2017. Două surprize uriaşe, Wozniacki şi favorita gazdelor au fost eliminate

ROLAND GARROS 2017. Jelena Ostapenko (Letonia, locul 47 WTA) a învins-o pe Caroline Wozniacki (Danemarca, nr.11) şi s-a calificat în semifinale la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. De asemenea, Timea Bacsinszky (Elveţia, nr. 30) a eliminat-o în sferturi pe favorita gazdelor Kristina Mladenovic (nr. 13).

06 iun. 2017, 18:31
ROLAND GARROS 2017. Două surprize uriaşe, Wozniacki şi favorita gazdelor au fost eliminate

ROLAND GARROS 2017. Letona Jelena Ostapenko şi elveţianca Timea Bacsinszky sunt primele două semifinaliste ale turneului de la Roland Garros. Ambele au învins jucătoare mai bine cotate, respectiv Karoline Wizniacki şi Kristina Mladenovic.

Ostapenko a învins-o cu 4-6, 6-2, 6-2 pe daneza Caroline Wozniacki, meciul fiind întrerupt pentru câteva ore bune, din cauza ploii. Este cea mai mare performanţă din cariera scurtă a tinerei de 19 ani, care urcă cel puţin până pe locul 21 în clasamentul WTA. Adversara sa din semifinale, Timea Bacsinszky a învins-o în sferturi cu un dublu 6-4 pe favorita gazdelor, Kristina Mladenovic.

Miercuri sunt programate sferturile de pe cealaltă parte a tabloului, Simona Halep – Elina Svitolina, Caroline Garcia – Karolina Pliskova. De asemenea, miercuri se joacă şi cele patriu meciuri de pe tabloul masculin de simplu.

Programul de miercuri:

   12:00   Carreno-Busta P. (Esp)                
  Nadal R. (Esp)            
 
  12:00     Thiem D. (Aut)                
  Djokovic N. (Srb)            
 
  16:30     Murray A. (Gbr)                
  Nishikori K. (Jpn)            
 
  16:30     Wawrinka S. (Sui)                
  Cilic M. (Cro)            
  TablouWTA – SIMPLU: French Open (Franţa), zgură
  15:00     Garcia C. (Fra)                
  Pliskova Ka. (Cze)            
 
  15:00     Svitolina E. (Ukr)                
  Halep S. (Rou)