ROLAND GARROS 2017. Monica Niculescu, a 7-a înfrângere la rând în 2017. Ea şi Ana Bogdan au pierdut în primul tur

ROLAND GARROS 2017. Monica Niculescu şi Ana Bogdan au pierdut luni, în primul tur la Internaţionalele Franţei. Pe tabloul de simplu al fetelor mai avem patru reprezentante, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Patricia Ţig.

29 mai 2017, 10:55
ROLAND GARROS 2017. Monica Niculescu, a 7-a înfrângere la rând în 2017. Ea şi Ana Bogdan au pierdut în primul tur

ROLAND GARROS 2017. Monica Niculescu a pierdut în 83 de minute în faţa estoniencei Anett Kontaveit, scor 5-7, 1-6. Jucătoarea noastră a cedat fizic în actula al doilea, care a durat doar 24 de minute. Monica nu a mai câştigat la simplu în circuitul WTA din data de 8 martie, când a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells. De atunci au urmat nu mai puţin de şapte înfrţngeri, cu cea de azi, de la Roland Garros: Indian Wells, cu Timea Bacsinszky; Miami, cu Johanna Larsson; Biel, cu Elise Mertens; Madrid, cu Caroline Wozniacki; Roma, cu Kiki Bertens; Nurnberg, cu Sorana Cîrstea.

ROLAND GARROS 2017. Ana Bogdan, venită din calificări, a ratat şi ea prezenţa în turul doi, fiind îbnvins că 3-6, 4-6 de tunisianca Ons Jabeur, o sportivă care atinge astfel în premieră turul doi ar unei competiţii de Grand Slam.

Pentru prezenţa în turul 1, Ana Bogdan şi Monica Niculescu vor primi câte 35.000 euro şi 10 puncte WTA.

Luni mai sunt programate meciurile Patricia Ţig-Anastasia Pavliucenkova şi Irina Begu Marianna Duque-Marino, iar marţi Simona Halep-Jana Cepelova şi Sorana Cîrstea-Shuai Peng.