ROLAND GARROS 2019. Simona Halep, pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka. Tragere la sorţi dificilă pentru Simona

ROLAND GARROS 2019. Internaţionalele de Tenis ale Franţei încep duminică, la Paris, cu Simona Halep în calitate de deţinătoare a titlului. Joi seara, Halep a aflat care este drumul său către finală, ce jucătoare trebuie să elimine pentru a-şi păstra trofeul.

23 mai 2019, 17:19
ROLAND GARROS 2019. Simona Halep, pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka. Tragere la sorţi dificilă pentru Simona

ROLAND GARROS 2019. Simona Halep va începe Roland Garros-ul împotriva Aljei Tomljanovic, o adversară pe care a învins-o anul trecut în trei seturi, la Cincinnatti. În turul doi, Halep ar întâlni-o pe învingătoarea dintre poloneza Magda Linette şi franţuzoica Chloe Paquet. În turul trei ar urma Lesia Ţurenko, Daria Gavrilova, Eugenie Bouchard sau Aleksandra Krunic, în timp ce în optimi ar juca împotriva lui Qiang Wang, Daria Kasatkina sau Monica Puig. Din sferturi încep meciurile de foc pentru Simona, potenţială adversară fiindu-i Petra Kvitova, iar în semifinale ar juca cu Naomi Osaka.

Pe partea cealaltă de tablou, adică jucătoare pe care Halep le-ar întâlni doar în finală, se află Elina Svitolina, Kiki Bertens sau Karolina Pliskova.

Dintre românce, cea mai dificilă tragere la sorţi a avut-o Sorana Cîrstea, care o va întâlni în primul tur pe jucătoarea cehă Petra Kvitova. În schimbt, Irina Begu (118 WTA) se va măsura cu o jucătoare cam de acelaşi nivel, raportat la locurile din clasamentul WTA, chinezoaica Zhu Lin (108 WTA).