Roland Garros 2021. Încă două favorite au părăsit competiţia. Irina Begu, în turul al doilea de dublu

Cad capete la Roland Garros. Încă două jucătoare favorite la câştigarea trofelului de anul acesta au părăsit competiţia.

03 iun. 2021, 17:33
Roland Garros 2021. Încă două favorite au părăsit competiţia. Irina Begu, în turul al doilea de dublu

Roland Garros 2021. Încă două jucătoare favorite la câştigarea trofelului de anul acesta au părăsit competiţia.

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, a abandonat, joi, din cauza unei accidentări la turneul de la Roland Garros 2021, în momentul în care era condusă de poloneza Magda Linette (45 WTA) cu 6-1, 2-2, într-un meci din turul doi.

Ashleigh Barty a câştigat Roland Garros în 2019, când a învins-o în finală pe jucătoarea din Cehia Marketa Vondroušová.

Tot astăzi a fost eliminată şi Karolina Plíšková, cap de serie numărul 9. Jucătoarea din Cehia a fost învinsă în turul al doilea de americanca Sloane Stephens, scos 5 – 1, 7 – 6.

 

Irina Begu, în turul al doilea de dublu la Roland Garros 2021

După ce a fost eliminată de Serena Williams din primul tur la simplu, Irina Begu luptă pentru câştigarea trofeului la dublu la Roland Garros. Perechea formată din Irina Begu şi argentinianca Nadia Podoroska s-a calificat, joi, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, după ce au trecut de franţuzoaicele Estelle Cascino/Jessika Ponchet, scor 6-3, 6-1.

Pentru calificarea în turul al doilea, Irina Begu şi Nadia Podoroska şi-au asigurat un cec de 17.250 de euro şi 130 de puncte WTA la dublu.