REVELION 2015. Roma, Istanbul şi Madrid, cele mai ieftine destinaţii pentru vacanţa de REVELION

REVELION 2015. Roma, Istanbul şi Madrid sunt cele mai ieftine destinaţii din străinătate în care românii îşi pot petrece Revelionul de anul acesta, preţurile pentru un city break pornind de la 282 euro în perioada menţionată, potrivit datelor unui portal de turism online din România.

07 oct. 2014, 07:06
REVELION 2015. Roma, Istanbul şi Madrid, cele mai ieftine destinaţii pentru vacanţa de REVELION

REVELION 2015. În acest moment, preţurile pentru toate pachetele de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar şi ofertelor de early booking, informează Agerpres.

Citeşte şi MINIVACANŢA de Crăciun: Câte zile libere vor avea românii

VACANŢĂ REVELION. Preţul de 282 euro de persoană este disponibil pentru Roma şi include transport cu avionul, 4 nopţi de cazare în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie şi asigurare medicală. Următorul în top este Istanbulul, unde acelaşi tip de pachet poate fi cumpărat cu 346 euro de persoană. Cu puţin peste 350 euro sunt disponibile destinaţii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preţuri de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, în care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopţi şi asigurarea medicală.

Pentru turiştii români care preferă să aleagă o destinaţie exotică şi luxoasă, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion şi 7 nopţi de cazare la hotel de 5 stele, de la 1.200 euro de persoană.

Citeşte şi Românii îşi aranjează deja Revelionul 2015. Destinaţiile exotice sunt la mare căutare

„Anul acesta ne aşteptăm la o creştere cu cel puţin 20% a cererii pentru city break-uri de Revelion în afara ţării, iar din cifrele de până acum Roma, Viena şi Dubai sunt cele mai solicitate destinaţii, trend care s-a observat încă de anul trecut”, au precizat reprezentanţii portalului de turism.

Destinaţiile preferate de români pentru Revelionul trecut au fost Roma, Viena şi Paris.


loading...
Partenerii noștri