Real Madrid – Liverpool în finala Champions League. „Cormoranii” au trecut de Roma

Real Madrid - Liverpool este finala ediţiei 2017-2018 de Champions League. "Cormoranii" au pierdut, miercuri, returul cu Roma, scor 2-4, dar victoria din prima manşă, 5-2, i-a trimis în ultimul act. Finala este programată pe 26 mai, la Kiev.

02 mai 2018, 20:31
Real Madrid – Liverpool în finala Champions League. „Cormoranii” au trecut de Roma

Liverpool a condus de două ori, dar a pierdut în cele din urmă, ba chiar a tremurat pe final în ceea ce privește calificarea în finala Champions League. Mane a deschis scorul din pasa lui Roberto Firmino în minutul 9. Avantajul lui Liverpool a fost stricat de gafa lui Lovren. Acesta a degajat o minge în figura lui Milner, iar balonul a ajuns în plasă. Englezii au preluat din nou conducerea în minutul 25, când Wijnaldum a înscris din fața porții.

După pauză, Dzeko a readus-o pe Roma în joc în minutul 52. A fost atent la o respingere a lui Karius, a preluat în fața porții și a tras la colțul lung. Nainggolan s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o antrenorului Di Francesco și a înscris pe final de meci. Era minutul 87 când mijlocașul a trimis o rachetă de la marginea careului, la firul ierbii. Balonul a lovit bara și a ajuns în poarta lui Liverpool. Tot el a transformat incredibil un penalty obținut în ultimul minut de joc. Insuficient pentru a o opri pe Liverpool din drumul spre finala de la Kiev (7-6 la general), unde va da peste Real Madrid.

ROMA – LIVERPOOL 4-2 (1-2)

Milner 8a, Dzeko 52, Nainggolan 87, 90+3 / Mane 8, Wijnaldum 26

GOLURILE VIDEO AICI

ROMA: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi(69 Gonalons), Pellegrini (53 Cengiz Under) – Schick, Dzeko, El Shaarawy (75 Antonucci). Antrenor: Eusebio Di Francesco.

LIVERPOOL: Karius – Alexander-Arnold (90 Clyne), Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Salah, Firmino (87 Solanke), Mane (83 Klavan). Antrenor: Jurgen Klopp.