Român condamnat la 16 ani de închisoare în Anglia, pentru un jaf care i-a îngrozit pe britanici. Deghizat în curier a păstruns într-o casă, unde a bătut cu bestialitate trei femei VIDEO

Săndel Hornea (36 de ani), un bărbat din localitatea brăileană Cireşu, a fost condamnat zilele trecute în Anglia la 16 ani de închisoare, pentru jaf şi agresiune cu provocarea vătămării corporale.

19 oct. 2021, 15:51
Român condamnat la 16 ani de închisoare în Anglia, pentru un jaf care i-a îngrozit pe britanici. Deghizat în curier a păstruns într-o casă, unde a bătut cu bestialitate trei femei VIDEO

Pe 2 septembrie 2019, Hornea s-a deghizat în curier şi s-a prezentat la uşa unei familii de asiatici din Luton, Bedfordshire, Anglia, sub pretextul că livrează un colet. O cameră instalată în interiorul casei l-a surprins pe brăilean atacând o fetiță de 14 ani, pe mătușa și bunica acesteia.

După ce a lăsat-o pe fată inconştientă, bărbatul şi-a continuat drumul prin casă, unde a întâlnit-o pe bunica fetiţei, în vârstă de 61 de ani, pe care a lovit-o în cap. Apoi s-a întâlnit cu mătuşa fetei, pe care a lovit-o cu pumnii în faţă. Ulterior, agresorul a târât victimele prin casă, adunându-le într-una din camerele imobilului.

El a furat din casa în care a comis jaful o cutie TV prin satelit, şi o consolă de jocuri Nintendo Wii.

Citeşte şi Copiii români născuţi în Marea Britanie, locul 2 în topul bebeluşilor cu părinţi străini. Suntem depăşiţi doar de Pakistan

Imaginile surprinse de camere au fost larg distribuite pe rețelele de socializare, de mii de persoane, în încercarea de a-l identifica și a-l găsi pe Hornea. Familia celor trei victime a oferit, de asemenea, o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informațiile care duc la locul unde s-ar afla Hornea. Dar, pe măsură ce videoclipul era distribuit pe internet, bărbatul a părăsit Marea Britanie şi a revenit în România.

Hornea se mutase în Marea Britanie în 2018, după ce a executat 11 ani şi jumătate de închisoare în România. În luna martie el a fost prins şi extrădat, iar acum a fost condamnat la 11 ani pentru jaf și încă 14 ani pentru două acuzații de agresiune. Presa din Anglia scrie că are de executat 16 ani pentru nfracţiunile sale.