Român condamnat la 16 ani de închisoare în Anglia, pentru un jaf care i-a îngrozit pe britanici. Deghizat în curier a păstruns într-o casă, unde a bătut cu bestialitate trei femei VIDEO

Săndel Hornea (36 de ani), un bărbat din localitatea brăileană Cireşu, a fost condamnat zilele trecute în Anglia la 16 ani de închisoare, pentru jaf şi agresiune cu provocarea vătămării corporale.

19 oct. 2021, 15:51
Român condamnat la 16 ani de închisoare în Anglia, pentru un jaf care i-a îngrozit pe britanici. Deghizat în curier a păstruns într-o casă, unde a bătut cu bestialitate trei femei VIDEO

Pe 2 septembrie 2019, Hornea s-a deghizat în curier şi s-a prezentat la uşa unei familii de asiatici din Luton, Bedfordshire, Anglia, sub pretextul că livrează un colet. O cameră instalată în interiorul casei l-a surprins pe brăilean atacând o fetiță de 14 ani, pe mătușa și bunica acesteia.

După ce a lăsat-o pe fată inconştientă, bărbatul şi-a continuat drumul prin casă, unde a întâlnit-o pe bunica fetiţei, în vârstă de 61 de ani, pe care a lovit-o în cap. Apoi s-a întâlnit cu mătuşa fetei, pe care a lovit-o cu pumnii în faţă. Ulterior, agresorul a târât victimele prin casă, adunându-le într-una din camerele imobilului.

El a furat din casa în care a comis jaful o cutie TV prin satelit, şi o consolă de jocuri Nintendo Wii.

Citeşte şi Copiii români născuţi în Marea Britanie, locul 2 în topul bebeluşilor cu părinţi străini. Suntem depăşiţi doar de Pakistan

Imaginile surprinse de camere au fost larg distribuite pe rețelele de socializare, de mii de persoane, în încercarea de a-l identifica și a-l găsi pe Hornea. Familia celor trei victime a oferit, de asemenea, o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informațiile care duc la locul unde s-ar afla Hornea. Dar, pe măsură ce videoclipul era distribuit pe internet, bărbatul a părăsit Marea Britanie şi a revenit în România.

Hornea se mutase în Marea Britanie în 2018, după ce a executat 11 ani şi jumătate de închisoare în România. În luna martie el a fost prins şi extrădat, iar acum a fost condamnat la 11 ani pentru jaf și încă 14 ani pentru două acuzații de agresiune. Presa din Anglia scrie că are de executat 16 ani pentru nfracţiunile sale.


loading...
Partenerii noștri