Român mort în Italia în condiţii bizare. S-a stins după un pariu făcut la beţie

Un român de 49 de ani a fost găsit mort într-un lac din Italia. Cu o seară înainte, bărbatul a băut alături de alţi conaţionali şi ar fi pus pariu că poate trece înot pe partea cealaltă a apei.

14 aug. 2021, 13:49
Român mort în Italia în condiţii bizare. S-a stins după un pariu făcut la beţie

Român mort în Italia în condiţii bizare. Bărbatul a fost găsit fără suflare, joi dimineață, de doi canoişti care au dat imediat alarma.

La fața locului au ajuns pompierii cu o echipă de scafandri, care au recuperat trupul neînsuflețit al bărbatului. Din primele informații, bărbatul ar fi consumat alcool, alături de alți români, pe malul lacului din Castel Gandolfo, în apropiere de Via Spiaggia del Lago. El ar fi pus pariu cu ceilalţi bărbaţi că ar putea ajunge primul pe celălalt mal al lacului, conform Ştiridiaspora.ro.

Citeşte şi: Vaccinarea anti-COVID devine obligatorie pentru funcţionari. Ţara care impune măsura fără precedent

Doi dintre bărbați au plonjat în apă, numai că unul dintre ei s-a întors imediat, în timp ce victima a continuat o vreme, fără să se mai întoarcă. Din cauza faptului că românii se aflau în stare de ebrietate, nu au observat absența prietenului lor până a doua zi, când s-au trezit din beție.

În această dimineață, carabinierii i-au audiat pe toți prietenii bărbatului și au reconstituit povestea, descoperind detaliile pariului care l-a costat viața. Toate persoanele implicate erau oamenii ai străzii, de origine română.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, făcut praf de presa din ţara părinţilor săi. „Nu reușește să impună în România reformele. Nu a realizat nimic hotărât cu temele mari”