Româncă moartă într-un accident în Italia. Un alt român a fost spulberat pe trotuar de o camionetă

O româncă a murit într-un accident rutier produs în Italia, iar un bărbat, tot român, a ajuns în stare gravă la spital după ce o camionetă l-a spulberat chiar pe trotuar.

10 oct. 2016, 07:51
Româncă moartă într-un accident în Italia. Un alt român a fost spulberat pe trotuar de o camionetă

O româncă de numai 33 de ani, mamă a doi copii, a murit într-un grav accident, în estul Italiei, în regiunea Teramo. Femeia se îndrepta spre casă, cu maşina personală. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac. Anchetatorii cred că fie a adormit, fie i s-a făcut rău la volan. Paramedicii, ajunşi repede la locul accidentului, nu au mai putut să o salveze pe româncă. Tânăra, originară din Ploieşti, era stabilită în Italia şi lucra la o pizzerie. Românca lasă în urmă doi copii, de 5, respectiv 6 ani.

Un şofer de TIR din Bistriţa a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost spulberat de o camionetă în timp ce aştepta să încarce marfă şi îşi pregătea de mâncare în faţa maşinii, când un italian a intrat în plin în el. În momentul impactului, bărbatul îşi pregătea ceva de mâncare la un aragaz de voiaj, în faţa camionului.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă autoturismul l-a lovit direct sau a lovit mai întâi uşa camionului aflată deschisă în acel moment şi aceasta l-a lovit pe bistriţean. Bărbatul este internat într-un spital din Monza, în stare foarte gravă.

Şoferul italian care a provocat accidentul a decedat pe loc. Acesta a pierdut pur şi simplu controlul volanului şi maşina s-a izbit violent mai întâi de un parapet. Poliţiştii cred că bătbatul a făcut infarct la volan, acest lucru urmând să fie stabilit de medicii legişti.

Românul era şofer pe TIR şi se afla în Italia pentru a încărca marfă.