Româncă, la un pas de moarte în Viena. Bărbatul cu care avea o relaţie a vrut să-i taie gâtul

O româncă a fost la un pas să fie ucisă chiar de un algerian cu care avea o relaţie. Femeia a ajuns la spital cu răni grave, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

29 aug. 2016, 15:03
Româncă, la un pas de moarte în Viena. Bărbatul cu care avea o relaţie a vrut să-i taie gâtul

Coşmarul tinerei de 28 de ani a început după ce acesta a decis să pună punct relaţiei pe care o avea cu bărbatul în vârstă de 22 de ani. Tânărul, solicitant de azi algerian, s-a infuriat şi a vrut să o ucidă pe femeie cu ajutorul unui cutter.

Românca a ajuns la spital cu tăieturi adânci la cap, gât, mâini și picioare, potrivit declarațiilor acesteia oferite cotidianului austriac Oesterreich, algerianul intenționa să îi taie și gâtul pentru a o ucide. I-a tăiat părul și un tendon din mână, iar în timp ce se afla întinsă pe podea, a lovit-o în față, dizlocându-i maxilarul, scrie voceatransilvaniei.ro.

Tânăra a mai avut parte de un şoc după ce a fost externată. Aceasta trebuie să plătească o factură de 11.270 de euro.

Potrivit avocatului româncei, Andreas Strobl, problema ar fi trebuit să fie abordată într-un mod mult mai delicat, având în vedere că tânăra a fost victima unei violențe de o asemenea cruzime. Femeai speră acum să primească ajutorul unei organizații pentru ajutorarea victimelor precum Weisse Ring.

Algerianul se află încă în arest preventiv.

Citeşte şi Tragedie pe o şosea din Algeria: un autobuz plin cu copii a căzut într-o prăpastie