Românca acuzată că a înşelat un milionar străin, reţinută

Românca acuzată că a înşelat un milionar străin a fost reţinută de poliţiştii din Capitală. Femeia în vârsta de 42 de ani, din Feteşti, i-a sucit minţile unui olandez pe care l-a păcălit apoi că îi vinde un teren. Românca reuşit să obţină de pe urma lui sute de mii de euro.

12 mai 2017, 08:09
Românca acuzată că a înşelat un milionar străin, reţinută

Povestea de iubire dintre cei doi a început în anul 2014, iar olandezul o acuză pe româncă de faptul că pe lângă inimă i-a furat şi 250.000 de euro. Mai exact, l-a minţit că îi vinde un teren cu zăcăminte de petrol. Olandezul a plătit 75.000 de euro, ulterior alte 45.000 de euro pentru taxe şi onorarii aferente, iar ultima sumă a fost de 800.000 de euro.

Femeia şi-a calculat bine paşii şi pentru ca povestea să pară cât mai credibilă, olandezul a primit o grămadă de hârtii aparent oficiale. Mai mult, românca l-a minţit că este studentă şi îi cerea și bani de studii.

Imediat după ce a obţinut banii, românca a fugit şi iubitul ei nu a mai putut să o contacteze. Abia atunci şi-a dat seama că a fost păcălit. Femeia este acuzată de înselaciune, fals şi uz de fals şi va fi prezentată în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.