Românca crucificată în Italia: Criminalul i-a dat 30 de euro pentru un joc erotic

Românca răstignită din Italia a fost torturată pentru 30 de euro. Potrivit presei din Italia, tânăra de 26 de ani ar fi primit această sumă din partea celui numit Monstrul din Florenţa pentru un joc erotic. Criminalul a fost prins vineri, după o mobilizare fără precedent a poliţiei din regiune. Cristina urmează să fie înmormântată pe cheltuiala autorităţilor în Italia, acolo unde se află familia sa.

10 mai 2014, 06:16
Românca crucificată în Italia: Criminalul i-a dat 30 de euro pentru un joc erotic

Andreea Cristina Zamfir va fi înmormântată în Italia, aşa cum vor mama şi sora ei. Funeraliile vor fi organizate pe cheltuiala autorităţilor din Florenţa, care s-au mobilizat masiv.

Criminalul a fost ridicat de poliţie vineri, în zori. Riccardo Viti, de 55 de ani, şi-a recunoscut crima chiar din primele momente. Prima care l-a întrebat dacă el este monstrul, a fost însăşi mama lui. Da, eu am ucis-o, dar nu credeam că va muri… au fost cuvintele criminalului. Riccardo este însurat cu o imigrantă din Europa de Est, iar vecinii îl descriu drept un tip ciudat.

„Ştiu că s-a însurat cu o rusoaică. Avea apartament lângă mama lui (…) Oricum, era un om puţin ciudat. Se purta ciudat”, au spus vecinii pentru presa italiană.

Ucigaşul locuia chiar lângă spitalul de unde provenea banda adezivă pe care a folosit-o ca să-şi lege victimele. Iar soţia sa lucra la spital. Italianul este suspect în cel puţin alte zece cazuri similare.

Cristina a fost violată, torturată şi pur şi simplu crucificată, în urmă cu câteva zile. Potrivit autopsiei, ea a murit din cauza rănilor suferite şi a hemoragiei interne. Victima avea doi copii, o fetiţă de un an şi un băieţel de trei ani, rămaşi în grija bunicilor din România.