Româncă din Spania, omorâtă de un bărbat cu 14 ani mai tânăr. Cei doi ar fi întreținut relații intime înainte de a o sugruma

Tragedie în Spania. O româncă a murit în Almeria după ce a fost strânsă de gât de către un sensgalez în vârstă de 30 de ani. Înainte de a o ucide, bărbatul a întreținut relații intime cu româncă cu 14 ani mai tânără decât el.

09 ian. 2023, 12:20
Româncă din Spania, omorâtă de un bărbat cu 14 ani mai tânăr. Cei doi ar fi întreținut relații intime înainte de a o sugruma

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă duminică dimineață de un senegalez, în vârstă de 30 de ani, în Roquetas de Mar, un municipiu din provincia Almeria.

Garda Civilă din Almeria l-a arestat pe bărbat în apartamentul femeii după ce a mărturisit că a sugrumat-o pe româncă. Înainte de a o ucide, senegalezul a întreținut relații intime cu ea, scrie elperiodico.com.

Potrivit sursei citate, românca ucisă și senegalezul nu formau un cuplu. Mai mult, bărbatul avea antecedente în Sistemul Cuprinzător de Monitorizare în cazuri de violență de gen (Viogén) în relație cu o altă femeie.

Surse din Delegația Guvernului în Andaluzia au precizat că evenimentele au avut loc în zori și au reiterat că ancheta este încă deschisă. Deocamdată violența de gen „nu este ipoteza principală”, lucru care s-ar putea schimba în funcția de anchetă.