Româncă din SUA, băgată în faliment de vrăjitorii ploieşteni. A trimis sute de mii de dolari în ţară, ca banii să fie spălaţi de sfinţi

Doi autoproclamaţi vrăjitori din Ploiești au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari. Clienta voia un blestem care să fie atât de puternic încât să-l omoare pe fostul soţ.

23 ian. 2020, 12:55
Româncă din SUA, băgată în faliment de vrăjitorii ploieşteni. A trimis sute de mii de dolari în ţară, ca banii să fie spălaţi de sfinţi

Românca stabilită în America a început să intre în contact cu vrăjitoarele, tămăduitoarele şi clarvăzătorii în aprilie 2015, spunându-le acestora că îşi doreşte ca fostul ei soţ să sfârşească tragic. În numai cinci luni, femeia cotizase deja sume impresionante, astfel încât a fost nevoită să-şi vândă şi o proprietate în Florida, iar banii să îi trimită în ţară pentru a fi spălaţi la propriu de către un om sfânt, în speranţa că va intra în contact şi cu nepot decedat.

Spre exemplu, unul dintre „vrăjitori”, Lucian Mantu, care se recomanda „Lucian Clarvazatorul”, o păcălea că discută cu o divinitate, iar daca femeia nu dă bani pentru cumpărarea de lumânări în valoare de 990 de euro o să rămână mută, surdă şi paralizată.

În total, femeia a plătit peste 400.000 de dolari vrăjitorilor din Prahova, potrivit ziare.com.

În octombrie 2015, falşii vrăjitori au fost arestaţi, dar femeia a fost în continuare contactată de apropiaţi ai acestora, care o anunţau că suma a fost folosită pentru binele ei. Ulterior, Tribunalul Prahova i-a condamat pe cei cinci inculpaţi la sentinţe între 2 ani şi 8 luni şi 3 ani de închisoare cu suspendare.

Pentru a recupera prejudiciul, au fost instituite sechestre pe mai multe bunuri ale falşilor tămăduitori.